Saker man kanske inte borde göra som gravid

Det kan ju vara lite lurigt så där i början när man inte vet säkert om man är gravid eller inte. Jag misstänkte ju i maj och början av juni att jag var gravid men visste inte säkert förrän jag fick det bekräftat. Man kör ju på med sitt liv som vanligt, annat kan man inte göra. En del kanske fortsätter festa och dricka alkohol som tidigare. Nu är ju inte jag någon festprisse så för mig var inte just det något problem.
     Däremot fick jag mig ett gott skratt igår när jag gick igenom lite foton och insåg att jag på bilderna nedan faktiskt hade Mini-Ceder i magen redan då.
Kanske inte en jättebra idé att dra på sig en sumodräkt och utsätta magen för knuffar och slag och någon som kliver på en!? ;) Kanske inte heller det bästa att göra ett hopp uppe på Bohusläns högsta topp?
Nåväl, nu verkar ju inte Mini-Ceder ha tagit någon skada av det som tur är så det är nog inte fara! :) Men man kan ju tänka efter lite kanske... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0