Studenter, strandpremiär och andra festligheter

Förutom nytt jobb för mig, nytt jobb för Simon, bröllop och födelsedag så har vi hunnit med en hel del andra roliga händelser de senaste veckorna. 
 
Dagen efter min födesledag var det Vårfest på Elias förskola på eftermiddagen ☀ Först fikade vi tillsammans och sen samlades alla barnen och lärarna i en ring så körde de "Röris" (sång och rörelser). Jättekul att se hur duktiga de är och hur roligt barnen tycker det är med musik! Simon hade salstenta den dagen kl 14-18 men kände sig klar redan vid 16 så vi kunde vara med på vårfesten hela familjen. Så mysigt!♥ Sen hade Simon salstenta igen på onsdagen så han hade alltså två salstentor direkt efter bröllops- och födelsedagshelgen där, men trots att han då knappt hunnit plugga till tentorna alls har han ändå klarat dem! Väldigt skönt! Så nu är Simon helt klar med sitt första år vid GU.
 
Veckan fortsatte med tre studenter och en examen! Massa god mat, tårta, trevligt folk, blåsbubblemaskin och mys inpå sena kvällen. Den veckan hade vi ett fantastiskt väder med rena högsommarvärmen!
 
Förr förra lördagen, 4 juni, hade vi premiär på stranden med årets första dopp! Jag är helt förundrad över värmen! Oftast brukar man kunna ta sitt första dopp till midsommar (om ens det) men nu var det bara början av juni och vi kunde redan sola och bada! Så härligt!
Vi avslutade dagen hemma hos Simon och Hanna med Settlers för oss föräldrar och filmkväll i soffan för barnen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0