En smygkik från Ellinors möhippa

Nu har det varit tyst här länge men ni förstår säkert varför. I lördags hade vi möhippa för Ellinor så det har varit full planering och förberedelse inför den nu de sista veckorna. Jag och Ellinors tärna har planerat denna dag sedan i februari så det har varit en hel del att rådda denna vår kan man säga. I fredags började vi bli riktigt nervösa, skulle dagen bli lika bra i praktiken som vi tänkt och planerat i teorin?! Jo då, det slutade med att vi fick en riktigt nöjd blivande brud så allt blev lyckat kan man säga! Det är ju det viktigaste, att huvudpersonen blir nöjd och överraskad! Jag skulle egentligen vilja berätta om allt vi gjorde och visa er alla bilder, men jag tror jag måste hålla lite på det. Blir tråkigt om ni som kommer på bröllopet ser allt nu redan innan. Så det får bli efter bröllopet någon gång som jag lägger upp allt. Bara 3 veckor kvar nu!! Det går så fort! 
 
Några bilder ligger redan i sociala medier, så dem kan jag ju visa i alla fall :) 
Utan att avslöja för mycket jag kan berätta att huvudaktiviteterna under möhippan var "picknickbrunch" i Slottsskogen, spa på Arken Hotell & Art Garden Spa och sminkning på The Body Shop.  
 
För min del slutade inte kvällen lika roligt. Jag fick typiskt nog feber under dagen och sprängande huvudvärk :( Så fort jag kom upp ur det varma vattnet eller ut ur en bastu frös jag så jag skakade! Det blev ingen bra kombo för mig att pendla mellan varmt och kallt, ute och inne, och sen alla olika dofter på det, både inne på spat och på Body Shop. Det kändes verkligen hur tråkigt som helst att jag skulle bli sjuk just på min systers möhippa! Just denna dag som vi planerat så länge! Riktigt ledsamt. Men jag satte in min stålvilja för jag ville ju så gärna vara med, jag ville inte missa något! Men när vi satt på restaurangen på kvällen klarade jag inte mer så jag fick tyvärr ringa Simon som kom och hämtade mig. Jag slumrade till hela tiden och frös så jag skakade. När jag kom hem visade det sig att jag hade 40,5 graders feber! Helt galet!
 
Igår var en seg dag då jag var varm och kall om vartannat, jag hade fortfarande väldigt ont i huvudet, fick ont i halsen och dessutom hade jag hjärtklappning. Simon den stackarn fick köra bil fram och tillbaka hela dagen kändes det som. Först hade han ljudet på gudstjänsten, sen behövde han veckohandla och sen fick han hämta Elias som hade sovit hos farmor och farfar den natten (tack o lov!) Vi skulle egentligen gått på ett kalas också som vi tyvärr inte kunde gå på. Idag vaknade jag med över 39 grader men under dagen har febern sjunkit faktiskt. Nu är det halsen som är värst så om jag inte är bättre imorgon får jag nog gå till doktorn. Hjärtklappningen pågår till och från. Jag är väl bara så trött och stressad helt enkelt. 
 
Hur som helst, jag är väldigt glad att Ellinor blev så nöjd över sin möhippa ändå och att hon fick en oförglömlig dag! Det är som sagt det viktigaste! Hon hade nog inte räknat med allt vi hittade på ;) Så det känns väldigt bra! Resten får ni se på bröllopet eller vid ett senare tillfälle! :)

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0