Provat bilbarnstol

I natt blev det kyligare och i morse låg det frost ute så idag fick Elias sitta i åkpåsen i vagnen för första gången. Så gosigt!
 
Ikväll har vi varit på NTF (nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande) inne i stan. Varannan vecka har de drop in då man får komma och prova bilbarnstolar. Väldigt bra! Man kan få en hel del hjälp och råd i butik eller läsa om stolarna på nätet, men aldrig få en realistisk uppfattning om hur de sitter i bilen och hur mycket plats de tar om man inte får prova. Vi har funderat och kollat runt i flera veckor nu, ända sedan NTF var och informerade på vårt BVC i slutet av september. Det är hög tid för oss att byta stol nu. 
Alla stolar är säkra och godkända så länge de är bakåtvända så för att bestämma sig får man kolla på andra saker. För oss står valet mellan två stolar: BeSafe Izi Kid X3 eller Axkid Minikid. Det vi framför allt kollar på är benutrymmet för Elias (som löper stor risk/chans att bli lång), maxvikt och hur mycket plats stolen tar i bilen. Vi har en Saab 9-3, det är en kombi men den är mycket trång och vi vill gärna kunna använda framsätet även om det sitter en bilbarnstol monterad i baksätet. Båda dessa stolar tog lika mycket plats i vår lilla bil. Elias satt bra i båda upplevde vi, kanske något mer avslappnad i Axkid Minikid (men jag vet inte om det beror på att han blivit mer trött då för den provade han efter BeSafe). Benen kommer få bra plats i båda stolarna. BeSafe är lite lyxigare och har fler finesser som t.ex. att den är lutbar under färd och har magneter i bältet vilket gör att det går lätt att hålla isär bältesremmarna när man skall sätta barnet på plats. MEN den har en maxvikt på 18 kg medan Axkid är godkänd ända till 25 kg vilket vi känner nog är mer värt. Tråkigt om vi måste köpa ny stol bara för att Elias passerat 18 kg om han egentligen fortfarande kan sitta i stolen rent längdmässigt. Man borde tjäna mer på att kunna använda stolen längre. Så just nu lutar det starkt åt Axkid Minikid. Men beslutet är ännu ej klubbat! ;)
 
Jag passade på att ta kort när vi provade stolarna så vi kan minnas hur det såg ut. Det var så mörkt så jag var tvungen att använda blixt. Stackars lilla Elias blir helt bländad! Varning för tråkiga mobilbilder!  
BeSafe Izi Kid X3 till vänster och Axkid Minikid till höger. 

Halloweenparty

I lördags kväll lämnade jag Elias och Simon hemma och åkte på halloweenparty! Haha det var år och dagar sedan jag klädde ut mig så först visste jag inte vad jag skulle klä ut mig till. Men så kom jag på att jag hade kvar gamla grejer hemma hos mamma och pappa. Så smidigt, hade känts onödigt att lägga pengar på utklädningskläder! Ja det hade jag inte gjort helt enkelt. Så det var tur för mig att de sparat min häxhatt och cape! Klänningen fick jag låna av syrran!
Mina vänner var utklädda till rosa, isdrottningen i Narnia och Lotten hade målat sig som de gör i Mexico (om jag inte minns fel) när de firar halloween.
Det var en riktig halloweenkväll där alla var utklädda och det bjöds på pumpapaj, snacks med blod och spindelklubbor. Therese hade gjort hemmagjorda spökmaränger, jättesöta! Det var jättefint ordnat alltihop!
Jätteroligt att bara få träffa vännerna och umgås, var längesedan jag träffade vissa av dessa! Jag snor en bild från Linda: ;P
Det blev en jättetrevlig kväll och jag hade svårt att slita mig, men till slut körde jag hem strax efter midnatt. Jag somnade vid kl 02 och sen vaknade Elias 06.45, wiho! Då var det bara att ta sig upp och åka iväg på gudstjänst! :)

Energi i köket

Idag har jag haft ovanligt mycket energi. Elias sov 10,5 h i sträck i natt! Han somnade vid 21.30 i bilen hem igår och vaknade kl 08. Jag fick sova drygt 8 h i natt! Jag har de senaste nätterna vaknat flera gånger varje natt av någon konstig anledning. Det är en sak när Elias väcker mig men att jag bara vaknar av mig själv känns så onödigt. Jag vaknar, kollar klockan och somnar om i princip. Men inte i natt. I natt har jag äntligen sovit hela natten! :) Jag vaknade av mig själv kl 07.45 och kände nä nu är det väl dags att gå upp! Obeskrivlig känsla! Så idag har jag känt att jag haft lite extra energi vilket var väldigt bra för planen med dagen var att laga massa mat, framför allt till Elias.
 
Jag har försökt satsa lite extra på det här med matlagning det sista, framför allt eftersom jag tycker det är så tråkigt! Har testat lite nya recept för att försöka utöka idéerna kring vad man faktiskt kan laga. Förra veckan gjorde jag bl.a. en jättegod torskgryta. Nu är Elias i åldern då han får börja smaka på nästan allt och kan äta samma mat som jag och Simon lagar. Vi har dock problemet med hans mjölkproteinallergi så än så länge blir det ändå att jag ger särskild mat till Elias. Sen tycker jag det är smidigt att fortfarande bara ge puréer som är tillagade och frusna och bara att värma till lunch. Men till middagen är mitt mål att försöka ge mer "dagsfärsk" lagad mat alternativt gröt. Minns inte hur mycket jag berättat men de senaste proverna var bra så nu har vi fått börja introducera mjölk direkt till Elias!! Första steget innebär dock bara smör på macka och i matlagning samt 1-2 msk mjölkprodukter i maten. Vi ska ta nya prover nästa vecka igen för att se hur det går. Jag hoppas så på att det inte är något blod denna gång heller så att vi kan gå vidare på nästa steg och ge ännu mera mjölk. Då kan han få börja smaka på yoghurt och lite mjölkinnehållande välling och gröt. Jag hoppas vi till slut kommer kunna landa i att han är helt frisk och att vi kan få äta samma mat allihop! Det hade ju varit så skönt och smidigt!
 
Idag har jag i alla fall gjort potatispuré, "fisk i smällkaramell" (torsk i folie i ugn med purjolök, paprika och morot), och köttfärssås till Elias samt Gulaschsoppa med köttfärs och potatis till mig och Simon. Har även bakat en kladdkaka för jag fick besök av min "svägerska" Madde och då ville jag ha något att bjuda på! ;) Så idag har jag känt att jag fått gjort en del men nu är jag super trött, verkligen stått i köket hela dagen! Körde igång diskmaskin omgång tre kl 21.30. Men nu får det räcka för dagen. Nu vill jag gå och lägga mig. God natt!
 
PS. Jag hoppas inte det ska dröja över en vecka innan jag kan blogga igen som det gjorde denna gång!

Tjejkväll, kalas och vackra ting

När Elias blivit feberfri åkte jag på tjejkväll på fredags kvällen! Det var mina tre tjejkompisar och Elias kompis Trolle. Elias själv fick dock vara hos mormor och morfar istället ;)
Helgen sen gick i ett svep känns det som. Vi var på Babyproffsen i lördags och kollade bilbarnstol innan vi var på kalas för Simons morfar. Sen fick jag chansen att komma och hjälpa till lite att fota på en bal några ungdomar ordnat. Sju tjejer som dragit ihop och anordnat bara för det är kul. Helt otroligt som de ordnat, dekorerat, fixat och donat!! Det var en ära att få beskåda och att se alla dessa stiliga killar och alla tjejer i sina vackra klänningar i olika färger! När sällskapet skulle slå sig till bords lämnade jag platsen och åkte och hämtade Simon och Elias. Men innan vi åkte hem svängde vi förbi hos Skogströms och tittade på deras renovering och sa hej till Simon som kommit hem från Afrika! Händelserik och mysig dag fylld med många trevliga personer! 
Igår var vi på gudstjänsten och sen tog jag och Elias en promenad med Lena och Theodor innan Simon och jag veckohandlade och åkte hem. Hemma kändes det inte som jag fick gjort någonting men tiden har ju som bekant en förmåga att gå ändå. Och föresten, varför måste jag alltid känna att jag "får gjort någonting" för att jag ska vara nöjd? Jag måste verkligen släppa det där. Det var ju ändå söndag igår för allt i världen! Gud skapade söndagen som en vilodag.   

Elias första "sjukdom"

Förra veckan hann vi med en härlig höstpromenad med Therese på måndagen, sedan blev Elias sjuk resten av veckan. Han hade runt 38 graders feber och utslag/rödflammig över hela kroppen. Eftersom febern var så pass låg och hans allmäntillstånd ändå var bra (han åt och drack som vanligt) tyckte varken 1177 eller vårdcentralen att vi skulle åka in. Man blir ju alltid lite orolig som förälder. Framför allt undrade vi vad utslagen kunde bero på. Vi började fundera på allt i från allergisk reaktion pga mjölken eller tvättmedel/sköljmedel (varför det nu skulle komma först nu) till tredagarsfeber. Men vi avvaktade och i fredags morse var han feberfri och utslagen var borta! Det märktes så tydligt att han var feberfri. Han var mycket gladare igen och kunde leka länge för sig själv och sov bättre. När han hade feber ville han vara nära nästan hela tiden och hans sömn var helt ur balans. Det vore skönt om det var så att det var tredagarsfeber han fått eftersom man bara kan få det en gång i livet. Men när jag läser om det så skall utslagen komma först efter att febern försvunnit så jag vet inte riktigt. Han mår bra nu i alla fall och det är huvudsaken! 

Händelserik helg

Helgen som gick var riktigt fullspäckad men härlig! I lördags jobbade Simon. Jag och Elias var först på förmiddagsfika hos Simons föräldrar där de hade besök av några vänner och deras lilla tös som föddes i juli i år. Det hade hänt en hel del sedan jag såg henne för första gången i början av augusti kan man säga! :) Som vanligt när vi träffar yngre bebisar känns Elias som en jättebebis ;)

Efter fikan med supergod paj lämnade jag Elias med sina fastrar och åkte på möte/föreläsning i kyrkan. Organisationen "Levande Familjer" var där och pratade om relationer. Väldigt, väldigt intressant! Det handlade framför allt om att koncentrera sig på sitt eget beteende och försöka förändras till det bättre och på så sätt påverka andra positivt runt omkring. Det är bara jag själv som kan styra över det jag tänker, säger och gör. De drog många paralleller till lagsport och vad man behöver göra inom ett lag för att bibehålla god laganda och fortsätta lyckas. Ja det var så otroligt bra så jag skulle kunna skriva ett helt inlägg bara om det. Men det är svårt att återge i text. Jag önskar jag hade bjudit med mig fler att lyssna. Direkt efter mötet åkte jag vidare på kalas, där det bjöds på väldigt god mat, innan jag hämtade Elias och åkte hem.
 
I söndags var vi på gudstjänsten. Men det var inte vilken söndag som helst. Vi var åtta pirriga tjejer som i flera veckor planerat en enklare variant av babyshower för Hanna som väntar barn nr 2 i november! Direkt efter gudstjänsten överraskade vi henne och tog med henne ut på lunch. Hon hade inte anat någonting och blev jätteöverraskad! Efteråt åkte vi hem till Lisa där vi förberett med lite fika och frågesport med bebistema. Det var inte en klassisk babyshower med mängder av presenter, utan vi hade en mer soft variant där vi satsade på att bara få umgås med Hanna och att hon skulle få känna sig lite bortskämd och komma ifrån småbarn och husrenovering. Vi hade ordnat med barnvakt utan att hon visste om det. Men en blöjtårta hade vi i alla fall gjort! ;)    
Det blev en väldigt mysig dag! 

Hummer-premiär

Ja i fredags som sagt så fick jag äta hummer för första gången i mitt liv som William och Ellinor hade fiskat. Riktigt gott var det!  
 

Småbarnsliv

Förra veckan var en sådan där riktigt fullspäckad vecka. Jag och Elias var bara hemma i torsdags. Då fortsatte jag måla på soffbordet och skrev ut foton som jag satte in i ramar till Elias rum. Jag stekte pannkakor för första gången på ett halvår som jag smaskade i mig med glass och sylt. Som jag längtat! Det är ju så troligt gott med helt vanliga pannkakor! 
I onsdags var vi på Öppna Förskolan och efter det gick jag och Miriam på en mysig promenad i Kungälv i det fina vädret. Vi gick längs Västra och Östra gatan och vidare på strandpromenaden längs älven.
I fredags var vi först på Babycafét på Familjecentralen i Ytterby bland alla andra bebisar. Det var sångstund och matstund för de små. Elias var jättetrött och inte alls på humör, men det var ju då det visade sig att han hade så hög feber på kvällen. Av någon konstig anledning ligger i princip alla barn-aktiviteter på förmiddagarna men det är just då de små ofta vill sova. Elias sover gärna någon gång mellan kl 10-12 så ofta blir det lite dumt med hans sömn varje gång vi är i väg på något. Har han varit vaken sedan kl 06-07 någon gång är han väldigt trött framåt förmiddagen. Förmodligen funkar förmiddagstider bättre för lite äldre barn som inte sover lika mycket dagtid. Förutom Babycafét var vi ju också på 8 månaders kontroll på BVC. Direkt efter det åkte vi hem till mina föräldrar där moster och hennes man var på besök från småland! William och Ellinor hade fiskat hummer som vi fick smaka på. Jag tror bestämt det var första gången i mitt liv som jag åt hummer. Riktigt gott var det!

Elias 8 månader

Igår blev vår älskade plutt 8 månader gammal! Var upptagen hela dagen igår så får skriva detta idag istället.
Åh va spännande med laddarsladden till pappas mobil...
I fredags var vi på 8 månaders kontroll på BVC. Då vägde han 9285 gr, var 74 cm lång och hade ett huvudomfång på 45 cm. Hans huvudomfång har nu ökat exakt 10 cm sedan han föddes.
 
Den här månaden har Elias lärt sig krypa. Nu går det undan! Som ni kan se på bilderna ovan vill han krypa iväg hela tiden så det är inte helt lätt att fånga honom på bild! Han vill även resa sig mot allting hela tiden. Hittills har han bara rest upp sig på fötter mot vår tv-möbel. Mot stolar, pallar och andra klättringsvänliga föremål ställer han sig bara på knäna. Men i kyrkan i söndags klättrade han på egen hand upp ett trappsteg i trappan... Så nu gäller det att hålla koll överallt! Det är fullt ös medvetslös och han vill pilla på det mesta som ni kan se på bilderna ovan ;)
 
Elias matrutiner har inte förändrats något nämnvärt, däremot har sömnen blivit sämre. Han vaknar ofta en gång per natt vilket är ganska segt för oss som varit bortskämda med ett barn som i flera månader sovit hela nätterna igenom. Men det är bara att fortsätta kämpa och hoppas att det vänder igen. Han har inte fått några nya tänder den senaste månaden men de är på g för han dregglar något förskräckligt och de senaste dagarna har han varit ganska gnällig. I fredags kväll hade han nästan 39 graders feber stackarn, men på lördag morgonen var han feberfri så jag tror det är tänderna som spökar :(
 
Angående det här med komjölksproteinet så äter ju jag nu allting. Imorgon skall Elias läkare ringa mig och då får vi se om hon tycker att vi ska göra nya prover på Elias först och se om han påverkats av det som gått över i bröstmjölken, eller om hon tycker att jag kan få börja introducera mjölk direkt till Elias först. Så jag har ingen ny info på den fronten än.
 
I övrigt är Elias fortfarande en social kille om vill vara med och se vad som händer hela tiden. Han kommunicerar med stark röst och högljudda skrik haha! ;) Han vill verkligen "prata", ibland kan man ha en liten konversation med honom då han säger något och inväntar ett svar innan han fortsätter låta. Han har ett öga för detaljer och vill gärna gripa om små saker med sina små fingrar, som t.ex. snören eller svansen på olika gosedjur. Det är fullt ös varje dag att leva med en 8 månaders men jag försöker njuta så mycket jag hinner!    

Fotona från Elias "photo shoot"

Har glömt visa er resultatet från när enklaknep.se fotade Elias i somras (scrolla ned på hennes sida så hittar du fler foton på Elias där)! Då var han bara drygt 5 månader så det var ett tag sedan nu.
Här är några av fotona som togs: 
 
Här kan ni se hur det såg ut när han fotades:
http://emilymarielle.blogg.se/2014/july/elias-forsta-photo-shoot.html

Foto-drömmar

Idag har vi haft en fixar-dag hemma hela dagen. Tvättat, gjort puré, Simon har varit och veckohandlat, planerat, sorterat i Elias garderob mm mm. Skulle fortsätta måla soffbordet nu när alla sidor är målade en gång men insåg att färgen inte skulle räcka så vi måste köpa mer först.
 
Sen har jag grejat lite med foton. Har några ramar jag ska ha i Elias rum som jag vill sätta in foton i. De fotona skriver jag ut själv hemma. Men förutom det har jag såååååå många foton jag skulle vilja framkalla! Jag vill framkalla foton på Elias och på oss som familj och sätta in i ramar. Inte minst vill jag skicka in och framkalla foton från vårt bröllop och göra en bröllopsförstoring! Har inte framkallat en enda bild från vårt bröllop och nu är det ändå 3 år sedan :( Synd bara att det är så dyrt. För att framkalla porträttfotona måste vi nämligen gå via vår fotograf. Lite synd. Så det där får vänta ett tag till :( Men jag längtar! Vill sätta upp tavelhyllor i vårt sovrum och göra fint!  
 
Har flera fina och roliga foton på oss som familj som jag vill göra något med. Vad sägs om bilden nedan? Den har ingen kvalitet att tala om eftersom den är tagen med min mobil i skymning i en guppandes båt, så den är ingen idé att framkalla, men visst är den rolig?! ;) Kolla Elias min haha!

Kalas

Igår var det kalas för Simons tvillingsyskon hemma hos tvillingbrorsan och hans tjej! Familj, släkt och massa gott att fika! :D

Kanelbullens dag

Undrar hur många blogginlägg och instagramuppdateringar det kommer göras idag om kanelbullens dag?! ;) Idag är i alla fall en underbar dag och jag njuter av att kunna äta riktiga kanelbullar utan förbehåll!
 
Igår kväll hade vi temat BARA BULLAR på BARA VARA! I cafét kunde man köpa både pizzabullar och kanelbullar som svärmor bakat. Sen hade vi "den stora bullkampen", det var 7 olika grenar med allt från att äta upp bullen snabbast, till "kast med liten bulle" och "tre i rad" med bullar.
 
Från det ena till det tredje, nu går det undan här hemma! För bara en vecka sedan kunde vi konstatera att Elias nu kunde krypa riktigt ordentligt. Tre dagar senare hittar jag honom ståendes så här mot tv-bänken. Jag vände ryggen till och på bara några sekunder var han uppe på benen! Nu får vi hålla koll på kökslådor, gardiner, eluttag, sladdar och papperskorgar.... huh! Vi som tyckte vi hade fullt upp innan! ;)

Ny header!

Ä N T L I G E N
...har jag hunnit få till en ny header!! Har velat byta i flera månader nu. Tänk vad svårt det kan vara att hitta tid till något man vill göra ibland ;) Jag prioriterade väl lite annat före helt enkelt. Men nu är den klar i alla fall!
 
En mycket enkel variant men det är så långt min kunskap sträcker sig. Jag kan nästan ingenting om html-koder eller Photoshop. Jag har valt foton till headern som symboliserar olika delar i mitt liv. Det är min man, min son, graviditeten, tårta och cupcakes! Egentligen skulle jag vilja ha ett stort härligt foto på mina sköna vänner som förgyller livet, men det känns inte riktigt rätt att exponera dem i toppen av min blogg på det sättet... ;)
 
 

Komjölksprotein -hur gick det sen?

Nu var det längesen jag uppdaterade er hur det går med Elias intolerans/allergi/överkänslighet (vad det nu är egentligen...?!).
I juli konstaterade vi ju att han var symptomfri och vid mötet jag hade med läkaren 30 juli sa hon att jag i slutet av september skulle få börja introducera mjölk igen (eller hon sa först vid Elias ettårsdag men jag stod på mig.... ja om ni vill kan ni läsa om det här). Jag fick en trestegslista av läkaren i hur jag skulle återinföra mjölken. Jag skulle börja med vissa produkter och vänta med andra. Jag skulle följa första steget i 2 veckor och sedan göra nya prover och se hur det gick innan vi gick vidare. Men nu när slutet av september närmade sig blev jag lite osäker och kom på en del frågor. Gällde listan både mig och Elias? Hur var det med produkter som "kan innehålla spår av mjölk"? Kunde vi börja äta sådana produkter på en gång? Och så vidare, och så vidare... Kände att jag ville prata med en dietist.    
 
I en veckas tid försökte jag få tag på dietisten. Tre olika nummer att ringa, jag lämnade meddelande och ändå tog det så lång tid. Till slut fick jag tag på henne och tur var väl det! Det visade sig att listan jag fått gällde bara Elias. Hon tyckte att jag kunde börja äta mjölkprodukter på en gång eftersom det ändå kommer vara så lite som går över i bröstmjölken! Så förra veckan fick jag börja med smör på mackan och i matlagning och i bakning, mjölkinnehållande pålägg (utom ost) samt mjölk i sås men då fick jag bara äta max 2 dl åt gången. Denna veckan fick jag börja äta ALLA MJÖLKPRODUKTER!!! Gissa om jag är lycklig?!!! :D
 
Känslan att få äta allt detta är näst intill obeskrivlig!!
Tänk vad man kan längta efter vanlig enkel hårdost! Bara att kunna få ta en enkel ostmacka! Efter mötet med NTF i måndags köpte jag mig sommarens första mjukglass! Äntligen!! Jag som älskar mjukglass! Känns inte som en riktig sommar om jag inte får äta någon mjukglass... Sen är väl kanske inte just McDonalds mjukglass den bästa av mjukglassar, men det var den som fanns i närheten just då. Och så chokladsåsen på det...! MUMS! 
 
Nästa vecka skall jag enligt dietisten ringa läkaren och säga att jag nu börjat äta mjölkprodukter så får vi se om hon tycker att vi skall ta nya prover på Elias först eller om jag kan börja introducera direkt till Elias. En annan spännande sak som dietisten sa var att hon brukar alltid säga till ammande kvinnor att de alltid kan äta produkter som "kan innehålla spår av mjölk" även om barnet verkar intolerant/allergiskt. Tänk om jag vetat det!!
 
Vad äter Elias nu då? Jo han äter framför allt puréer, frukt och gröt. Hans matvanor har inte ändrats nämnvärt sedan det jag skrev när han blev 7 mån. Det är väl egentligen mest hans gröt och välling som kommer förändras om proverna ser bra ut och jag kommer få börja introducera mjölk direkt till Elias. I dagsläget gör vi dem på Althéra så där behöver vi i så fall ge oss ut bland hyllorna i matbutikerna och spana in vad det finns för gröt och välling. Sådana produkter som är självklara för alla andra föräldrar.
 
Vi har valt att göra nästan all mat till Elias själva, vilket i längden borde bli det mest ekonomiska, men jag som tycker det är ganska tråkigt att laga mat är inte stormförtjust. Jag gör en sats med vad det nu kan vara för puré och fryser in i istärningslådor. Men puréerna har en tendens att ta slut hela tiden så jag får titt som tätt ställa mig och göra nya hehe ;) Jo men det är sant, jag tycker faktiskt det är tråkigt att laga mat! Jag bakar, tvättar och städar hellre än lagar mat. Men men det ska bara göras. Roligt är i alla fall att Elias tycker om maten och när man gör den själv får man ju stenkoll på vad det är i. Det är smidigt att ge burkmat ibland när vi är iväg. Nu när vi kommit på att vi skall ge burkar som är från 8 mån till Elias funkar det bättre, men annars föredrar han hemmagjord mat. Standard är potatispuré, morotspuré, majspuré, kycklingpuré, fiskpuré och köttfärspuré men han har också fått omelett, "snabbfisk i paket", köttfärsås och macka eller smörgåsrån med leverpastej eller mjölkfritt smör. 
Ja så ser det ut med matvanorna här hemma för tillfället. Nu hoppas vi och ber att Elias inte skall reagera på att jag börjat äta mjölk igen så att han får vara frisk och vi kan fortsätta äta allt vi önskar!!  

Senaste tillskotten i barngarderoben

Elias är mycket välsignad (bortskämd?) med familj och släktingar som ger honom kläder mm. Det är vi oerhört tacksamma för! Jag tror att jag helt realistiskt har köpt max 25 plagg till Elias, resten har han fått eller lånat!
Här är några av de senaste tillskotten i hans garderob:
 En salig blandning av arvegods från vänner och bekanta, kläder som Simon hade när han var liten samt en del nyinköpt. Nu använder han storlek 68 och 74 men han har redan fått en del i 80, 86 och större storlekar också. Som sagt, vi är oerhört tacksamma för allt vi fått! Det sparar oss både tid och pengar. Guld värt!

Öppna Förskolan

Idag var vi på Öppna Förskolan i Pingstkyrkan igen! Sångstund, fika och lek! Kul!
"Lånar" två bilder av Miriam! ;)
 

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0