Filmer

  
Såg ju "Vägen"och "The men who stare at goats" i söndags.
De var inte så där värst bra. Vägen var väl sevärd men väldigt tragisk, Men who stare at goats var bara knäpp och inte så hysteriskt rolig som man kan tro. Hade någon deppig känsla över mig efter att filmerna var slut, usch.

Nej igår såg vi istället nya filmen "Killers" med Ashton Kutcher och Katherine Heigl i huvudrollerna! Den var jättebra!
 
Efter det såg vi även "What happens in Vegas", ännu en Kutcher-film ;P Har sett den förr men den är så bra så den kan man se flera gånger! :)


Ja mycket film blir det när det är gråa och tråkiga dagar. Men idag har solen lyst på oss och vi har varit ute vid havet och badat! Nu är det middag på g!

Så mycket men ändå så lite

Känns som om det händer så mycket hela tiden fast ändå ingenting alls.
Idag jobbade jag 8:e dagen på raken. Helt slut. Men nästa vecka jobbar jag bara ETT tjugofyratimmarspass på hela veckan så det ska bli skönt med några lediga dagar!!
Men det är galet, det är mitten på juli, känns som om skolan snart är här och jag har knappt hunnit ta till vara på sommaren än! Får lite smått panik. Vill så mycket, men har för lite tid! Kan ju bero på att jag jobbar så mycket, och visst jag har valt det själv. Jag ville jobba mycket i sommar. Jag behöver pengar. Det var planen. Jobba och spara pengar. Men nu har min kära fästman två veckor semester så jag hoppas vi kan hitta på åtminstone något lite roligt tillsammans!

Igår var jag i alla fall och hälsade på Matilda i hennes nya lägenhet och det var så trevligt och supermysigt!! Verkligen en jättefin lägenhet har hon! :)

Och så är det massa mer folk jag vill träffa så åh jag hoppas jag får ihop det! Vill åka båt, bada, gå på Liseberg, bara njuta av sommaren!

Men nu blir det film resten av kvällen. Vi har hyrt 3 filmer; "It's comlicated" såg vi i förrgår så nu återstår "Vägen" och "Men who stares at goats" ;P 

Lika?

Bara en liten fundering, har inte Carola och Miley Cyrus rätt lika hårstilar?! ;P

Längesen!

Ojoj nu var det ett tag sen jag uppdaterade här! Händer så mycket hela tiden så jag har inte riktigt tid. Jag jobbar ganska mycket och när jag är ledig passar jag på att vara ute och hitta på saker.

Igår träffade jag Anna, Sanela och Linda! :D Riktigt trevligt!


Sen var jag på "Lotta på Liseberg". Det var artister som tex Alcazar och Jessica Andersson där.
Min syster vann 2 kg Marabouchoklad och mamma vann första vinst på Paradishjulet och andra vinst på Centerhjulet. Själv vann jag ingenting... Men men.

Nu måste jag packa för jag ska iväg två nätter med jobbet.

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0