Eclipse biopremiär

JA då har jag sett den!! :D
Okej jag ska erkänna, jag är lite besviken... Men jag måste skärpa mig! Det beror bara på att jag läste boken (igen) alldeles för nyss så jag har ju alla små detaljer i huvudet vilka man ändå inte kan få med i en film. Filmskaparna har gjort ett bra jobb och fått med det väsentligaste. Kärleksdramat, krigen, kampen, valen... Det är väl det Eclipse mest kretsar kring. Så jag ska inte klaga ;P Filmen var BRA!!!

Nu ska jag direkt läsa Breaking Dawn (igen) ;D Måste komma in i fortsättningen på historien. Tyvärr får vi vänta i ca 1 ½ år innan den har biopremiär :( Så vad kan man se fram emot här näst? Jo jag längtar tills Eclipse kommer ut på dvd så jag kan kolla på den hur många gånger jag vill! ;P 

Endast en dag kvar!

Bara en dag kvar nu! Imorgon smäller det! Åhhh vad jag längtar!!
Ska iväg och jobba natt nu, hoppas tiden går fort! Imorgon 18.15 sitter jag i en stor biosalong och tappar andan! Yey!

Havsbad

Då är jag hemma igen efter en härlig helg vid havet! Tog årets första dopp i havet på midsommardagen. Det är sällan jag börjar bada så sent, känns tråkigt att den riktiga sommarvärmen inte börjar komma förrän nu. Men men det är inte mycket att göra något åt. Jag hoppas att sommaren är här för att stanna nu iaf!

Midsommarafton


Idag är det midsommarafton! :)
Jag har just kommit hem från jobbet men nu är jag ledig i några dagar och ska ut och fira midsommar på en ö i havet!

EN VECKA KVAR!!!

Idag är det exakt en vecka, EN VECKA, fatta EN vecka, kvar tills biopremiären av Eclipse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag dör!
Åh.
Okej det är inte bra det här. Jag sitter och kollar på massa spoilers och bara längtar mer och mer och mer och mer!!!
Men kom igen, en vecka! Snart så! :D
Föresten det är ju till och med mindre än en vecka kvar! Så om exakt en vecka minus ca 4 timmar ha jag sett ECLIPSE!!


Twilight Fan Event

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH vad jag önskar att jag hade varit i Stockholm igår!!
Jag fattar inte hur jag kunde vara så ouppmärksam på när biljetterna till Twilight Fan Event släpptes ?!
Hur som helst så var jag inte där. Men igår 21 juni 2010 var Kristen Stewart och Taylor Lautner i Sverige, i Stockholm! Heelt otroligt!! Bella och Jacob var i SVERIGE!!!
Jag känner en som var där, måste fråga henne hur det var!! Åhhh vad jag hade velat vara där!!!




Bildkällor: Källa1 och Källa2

Du har räddat mig

På Nyhem finns butiken "Nya Musik", där köpte jag en liten fisk i metall som jag ska sätta på min bil och en skiva med Erik Tilling som jag länge velat ha. Erik Tilling var och spelade på min skola förr förra hösten, då var jag där och lyssnade på honom.


Skivan jag köpte är en samlingsskiva från de 6 album han sammanlagt har släppt. "Vid min sida" heter skivan och innehåller bl.a. de vackra lovsångerna "Sjung till Jesus", "Göm mig i dina vingar" och min favorit "Du har räddat mig". 
  

Texten till "Du har räddat mig" är så vacker tycker jag!

Du har räddat mig
Alltid funnits här
Vid min sida var dag
Av Din blick är jag sedd

Fastän livet gör ont
Vill jag lita på Dig
Tro att Du hör min bön
Att Din blick är på mig

Genom allt är jag Din
Du finns här hos mig
Jag är helt i Din hand
Du som ville mitt liv
Alltid finns Du här
Jag får vila i Dig

Lova Herren min själ
Full av ömhet och nåd
Du som gav mig mitt namn
Ja, Din blick rör vid mig

Tre underbara dagar på Nyhem<3

Då har jag kommit hem igen!

Jag, Ellinor och Simon åkte i lördags morse till Nyhem. Där träffade vi resten av gänget. Det har varit en helg full av härliga möten, massa sång och dans, mat, skratt, halvdåligt väder, MASSA godis och andra onyttigheter! :)

Här har vi dukat upp i husvagnen! ;P

Men jag hade fel, jag fick visst se Kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop!! :D Vigseln visades på storbildsskärm i Nyhemshallen! Det var en grymt härlig känsla i hallen, alla klapade händerna och tjoade, jag blev helt förbånad att det ändå finns så många som är så engagerade i kungahuset mitt i allt prat om att vi borde avskaffa monarkin och införa president istället. Så det var härligt att se! :D


Men det bästa av allt har självklart varit de grymma mötena!! Det har varit jättebra talare där som t.ex. Joakim Lundqvist och Marcus Olsson. Simon Ådahl sjöng och massa grymma dansgrupper och dramagrupper hade uppvisningar. Det var bön, lovsång och massa bra budskap!! Jag är helnöjd!


Här är några fler härliga bilder från helgen på Nyhem: (klicka på dem för större bild)



Sen åkte Ellinor, Simon mfl hem i söndagskväll och jag, Louisa o Hanna åkte hem igår. När vi kom hem kollade vi på bröllopsfesten som vi hade spelat in!

Men nu ska jag iväg och jobba. Ska jobba resten av veckan nu, därför var jag tvungen att åka hem från Nyhem.
Jag lägger upp mer grejer ikväll ;)

Snart drar jag

Nu är det hög tid att sova! Det gick sådär för mig med packningen... Men men tidigt imorgon drar vi till Nyhem! Jag ska köra :D Trots att jag åkt den vägen hundratals gånger har jag aldrig kört där själv än, så det ska bli roligt! :) På med min underbara musik så blir det perfekt!

Tyvärr kommer jag ju missa kronprinsessans bröllop imorgon eftersom jag inte kommer ha tillgång till tv :/ Men jag får helt enkelt se någon repris senare eller kolla på svtplay eller så.

Så vi hörs igen på måndag! Natti!

Eclipse-klipp

Sitter här och kollar in massa "The Twilight Saga"-klipp på http://twilightobsession.blogg.se/ och jag ryser i hela kroppen!!
ÅH SNÄLLA SPOLA FRAM TIDEN TILL 30 JUNI NU!!!!!!!!!!!!

Shoes!

Föresten, igår kom det hem ett litet paket på posten till mig och paketet innehöll detta:

Har velat ha såna jättelänge (jag vet alla har dom) men dom är ju så snygga! :D
Så nu är jag glad!!

Full rulle

Här är det fullt upp! I förr går satt jag i godanro på altanen och solade och läste "Ljudet av ditt hjärta", när jobbet ringde o undrade om jag kunde komma in o jobba. Självklart! :) Så jag åkte in o jobbade natt o slutade igår på dagen.
Efter jobbet träffade jag en gammal kompis en stund :)

Men nu ska jag packa för tidigt imorgon åker jag till Nyhem utanför Jönköping och stannar där tills måndag! Ska sova i husvagn för första gången i mitt liv (ja det är faktiskt sant!!) :O

Twilight bakom kulisserna

Har du läst boken?


Det har jag! Jag fick den här av mina syster i födelsedagspresent. Den var jätteintressant! :)
Om du älskar Twilight -köp den!!

Nu ska jag nog gå ut i solen och sätta mig på altanen och läsa Eclipse igen! Måste ju börja ladda inför filmen!! ;)

Så länge vi båda andas!!

Idag har jag och Simon varit tillsammans i 4 år och förlovade i 1 år!<3
15/6 2009
Kan inte fatta att tiden går så fort!!



DU & JAG FÖR EVIGT!

Bree Tanner

Köpte den femte boken i Twilight-serien förra veckan. Ja det är ingen fortsättning på berättelsen utan det är berättelsen kring Bree Tanner, en av de nyfödda vampyrerna i Victorias armé i tredje boken Eclipse.

Tänkte jag skulle köpa mig lite trevlig sommarläsning, men nu har jag redan läst ut den :S
Så nu vet jag inte vad jag ska läsa!
Funderar på att läsa alla Twilight-böckerna igen. Färska upp minnet lite. De är ju så bra!

Väldigt mycket ledigt

Måndag morgon!! Inget att stressa över när man är ledig! ;)
Har haft en trevlig helg. Var ju som sagt på studentfest i lördags och sen såg vi Dear John på bio. Den var inte lika bra som The last song, ganska dåligt öppet slut, men den var ändå mysig och helt okej.

Igår hade jag och Simon en mysig dag på Marstrand och sen var jag i stan och fikade med Linda, Emanuel, Tove och Lemuel! :) Det var riktigt trevligt!


Idag blir nog en slappar-dag. Har knappt fattat att jag är ledig än. Framför allt nu när mina sommarjobb inte riktigt dragit igång än. Har ingenting att göra! Denna vecka har jag endast 2 timmar planerat och det är imorgon mellan typ 9-11. Ja förutom helgen då, mina helger innehåller alltid något. Så helgen är i alla fall planerad. Då ska jag jobba och sen bär det iväg till Nyhem!

Nu ska jag gå och försöka göra nåt vettigt...

Home sweet home

Kom hem från småland igår kväll. Har haft jättetrevligt, synd bara att det blev så tråkigt och regnigt väder. Men det har visst regnat här hemma också så det spelar ju ingen roll.

Nu har jag just kommit hem från jobbet. Strax ska vi åka på Maddes studentfest! :)
Sen ska vi se Dear John på bio ikväll!!

Fler biljetter!!

Just nu packas det för fullt. Jag ska strax åka till småland och hälsa på släkten! :)
Kommer hem på fredag och då är Eric Saade i Kungälv, haha. Sen ska jag jobba på lördag och efter det ska jag på studentfest. 

Sen har vi bokat biljetter till Dear John som hade biopremiär i fredags!! :D Men i fredags kunde vi ju inte gå för då var det fullt upp med studenter och annat. Dear John är ännu en bok av Nocholas Sparks, samma författare som till The last song, The notebook och A walk to remember!! Längtar!

Jag har biljetter till Eclipse!!

Tjena. Hjälp. Där gick det undan. Biljetterna till the Twilight saga Eclipse släpps IDAG! (Ja för oss som är medlemmar i bio-klubben, för alla andra släpps de på fredag!) Jag gick in på sf.se vid 9-tiden och då var det nästan redan fullbokat!! Panik!
Biljetterna till New Moon släpptes runt 12 den dagen för ett halvår sedan så vi tänkte det skulle bli ungefär samma sak med Eclipse. Men inte det. Det var bara till att boka i alla hast och hoppas på de bästa platserna. Vi ville haft rad 7 i Bergakungen med de lite bredare sätena, men de var så klart redan upptagna.
Så det blev rad 10 i alla fall! 8 biljetter. Kommer bli så kul!!
Längtar till 30 juni!!!!!!!!!

GREEN DAY

Konserten var helt sjukt grymt bra!!! :D
Förlåt Alexander Rybak, Takida, Kent och U2 men Green Day var nog bättre faktiskt!!
Jag är väl egentligen inget stort Green Day fan, har väl som de flesta lyssnat mest på American Idiot albumet, men efter konserten i lördags steg dom verkligen i mina ögon. Vilka underhållare!!!
De klämde in 28 låtar på 2,5 timma. Jag tror att de gick av scen och "avslutade" 2-3 gånger innan det var slut på riktigt, varje gång blev man lika glad när de kom tillbaka och fortsatte, det blev bara mer och mer av allt!
Det var underhållande, roligt och häftigt från den stunden Green Day steg in på scen fram tills sista raketen hade brunnit av! Tummen upp!

Här får ni ett liiiiiiiiitet urval av alla bilder jag tog under kvällen:







Sommarloooooooooooooov

NU ÄR DET ÖVER!!!!!! :D
Kan inte fatta att tentan är över!!!! Började nästan gråta när jag lämnade in den, haha! SÅ skönt!!
Nu ska vi alldeles strax åka till Ullevi!!

Imorgon blir det sommarparty i kyrkan, eller snarare utanför kyrkan, vi har stängt av hela gatan utanför. Sumobrottning, hoppborg, grill, café, modevisning, auktion, studentgratulationer, solister, husband och sist men inte minst konsert! Och så är det ju Sveriges nationaldag med!

21st Century Breakdown

Galet härlig dag idag!! Studenter för hela slanten. Stod vid Mimers Hus i Kungälv och kollade på utspringet, framför allt ville jag se Simons lillasyster Louisa så klart! :) Sen hann jag med att gratta några andra studenter också innan jag landade hemma hos Louisa.
Fantastiskt fint väder, galet varmt och stekande sol, jag är röd som en tomat! :O

Imorgon har jag min sista tenta för terminen, i Arbetsrätt. Huh. Verkligen ingen lust. Längtar så sjuuuuuuuuuukt mycket till kl 14.15 då allt är över!!!!
Sen blir det GREEN DAY på Ullevi på kvällen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Sjukt bra start på sommarlovet!!! yey!

When I fall asleep

It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems


Balen 2010

Det var en underbart vacker dag igår för att ha bal på! :)



Josef, Madde, Hanna, Louisa, Simon <3

Låg en cool båt i hamnen i Marstrand.
Idag ringde klockan 05:00, jag åkte hemifrån kl 06! :O Hujedamej.
Men nu är jag hemma igen och ska sätta fart, måste se till att plugga det sista innan tentan!
Imorgon blir det studentkalas för hela slanten!! Mimers Hus i Kungälv, Nösnäs i Stenungsund, LM Engström i Göteborg, är det nån mer skola som tar studenten som jag inte vet om?
Kul ska det bli i alla fall! :)

Twilight Movie Night

Idag släpps biljetterna till Twilight Movie Night 29 juni, då både Twilight, New Moon och Eclipse kommer visas, men jag kommer antagligen inte kunna gå! :( Finns ingen som har tid eller lust att sitta på bio den natten. Så himla typiskt! Jag ville verkligen!!
Men men...jag får gå på premiären av Eclipse 30 juni istället! :D

Snart ska jag ut till Marstrand och kolla på alla vackra balklädda studenter, bla min fästmans lillasyster! :D Mimers Hus i Kungälv har bal ikväll. Kan inte fatta att det är TRE år sedan jag själv gick på min bal och tog studenten!!

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0