Mer om Ellinors möhippa

Nu när bröllop och allt är över tänkte jag att jag kan visa fler bilder från Ellinors möhippa som ägde rum 9 juli. 
Allt började med att Ellinor fick ett brev kvällen innan med information om att hon skulle ta en buss in till Göteborg följande morgon och ställa sig på Drottningtorget och vänta. Väl där blev hon kidnappad av sin tärna Lisa och förd med ögonbindel och hörselskydd till Slottsskogen där vi andra dukat upp en picknick-brunch. 
Under picknicken la vi alla fram ett föremål var som vi förknippar med Ellinor så skulle hon lista ut vem föremålet tillhör. Hon fick även en fotobok av oss där vi alla valt ut bilder på oss och Ellinor tillsammans samt skrivit några rader var till Ellinor. 
Efter picknicken åkte vi vidare till Arken Hotell & Art Garden Spa där vi hade bokat 4 timmar i deras spa-avdelning på två våningar med bl.a. pooler både inomhus och utomhus, bubbelpool, vilosängar, fotbad, ljus- och mörkerterapi, kopparkar med lavastenar, varm källa med 40 grader i vattnet, kall källa, vinterträdgård, kaffelounge samt ett antal bastus med olika teman som t.ex. kanelbastu, citronbastu, lavenderbastu, ångbastu med het sten och vanliga torrbastus. Tyvärr har jag inte så många bilder från spat för man fick inte ta med sig kameran in, men på denna bilden (som jag redan visat tidigare) kan ni i alla fall få en uppfattning om vilken fantastisk utsikt vi hade från spat!
Innan vi lämnade spat åt vi en bit mat i spaloungen.
Sedan åkte vi till The Body Shop på Kungsportsplatsen där vi blev sminkade allihop av en make up artist!
När vi alla var fina och sminkade gick vi mot Pinchos där vi skulle äta middag. På vägen dit fick Ellinor i uppdrag att fråga folk om äktenskapsråd.
Sedan har jag tyvärr inga fler bilder. Som ni kanske minns mådde jag inte så bra denna dag. Det var ju så typiskt det bara kunde bli! Jag satte in min stålvilja och höll ut så länge jag kunde för jag ville ju så gärna vara med, men på Pinchos sen hade jag ingen matlust alls och satt mest och halvsov. Simon fick komma och hämta mig och när jag kom hem visade det sig att jag hade 40,5 graders feber! Men de andra fortsatte kvällen en stund till och jag vet att Ellinor är mycket nöjd med dagen och det är ju det viktigaste! :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0