Sommaren är kort

Idag började jag jobba igen och Elias började förskolan. 3 veckors semester resp. sommarlov har gått alldeles för fort. Tror vi har lite blandade känslor idag både Elias och jag. Elias tyckte det var roligt att träffa favvo-fröken igen och leka med alla grejer. Han ville absolut inte gå hem när jag kom och hämtade honom. Samtidigt är han väldigt trött nu, det tar allt på krafterna att vara på förskolan. Jag tycker det var kul att vara tillbaka på jobbet, se vilka framsteg som gjorts i vår nya kontorslokal (än är allt inte färdigt efter flytten), slutföra arbetsuppgifter och bocka av på att-göra-listan. Samtidigt är det självklart väldigt skönt att vara ledig och kunna hitta på roliga saker med vänner och familj. Så det är lite blandat.
 
Men jag ser fram emot hösten. Tror det kommer bli den mest lugna tid på länge. Äntligen ska jag bara jobba, komma hem och inte ha några MÅSTEN alls. Inget nytt boende som måste sökas. Inga jobb som måste sökas. Inga andra stora projekt. Ingen press eller stress. Det kommer bli helt underbart!
 
Utanför vräker nu regnet ner och det blåser nästan storm i vindbyarna så just idag känns det verkligen som höst ute. Men vi är ju faktiskt bara i början av augusti ännu så jag hoppas inte sommaren är över på riktigt! Vi har flera fina helger kvar med mycket inplanerat. Och trots att sommaren kändes kort har vi flera fina minnen att ta med oss. Eftersom Simon jobbar hela sommaren har vi inte åkt iväg på någon större utflykt, men vi har njutit av de stunder som varit med bad i havet, bus på stranden, lek på Barnens Lekstad, studsmatta på Brattön och lek med kusin och kompisar. Jag har ensam kommit mig iväg på en bit mat med Linda, lunch och shopping i stan med Alexandra, gått några timmar för mig själv i Stenungsund, fixat naglarna inför bröllopet, besökt en vän på Östra och sist (och faktiskt minst) har jag fått bebisgosa med en liten gosse på 2 månader. Elias och jag har varit på IKEA med Ellinor & William, vi har varit hos frisören, matat änderna och lekt i Fontin med kompisarna, gått till lekplatsen samt lekt hos moster Ellinor och badat på Marstrand. Så lite sommarkul har vi allt haft även om vi hållit oss hemma. 
Elias verkligen älskar att bada och verkar mer eller mindre tro att han kan simma själv. 
Den mest fullpackade strand jag någonsin varit på i Sverige (som jag minns)! Detta var en av de varmaste dagarna i sommar. En härlig dag i Fiskebäck med Cathrine, Björn och Alva som är född samma år som Elias :)
Tre dagar innan Ellinor & Williams bröllop var jag, Ellinor, William och mamma på blåskonsert i Hålta kyrka och lyssnade till Arctic 5. Ellinors vän Mikael Roos spelar klarinett i den gruppen så det var fint att få lyssna. Det var han som spelade på vigseln sen!
 
Det var min semester i mobil-bilder det!


Kommentarer
Smulfrun

Så mysigt med Hålta kyrka, väckte minnen att se bilder därifrån (där vi hade brorsans brällop i höstas). Hoppas att du får en spännande höst men att det som du säger faktiskt kan få vara lite balans nu den här terminen. kram!

Svar: Just det ja, det var där han gifte sig! Fina minnen kan jag tänka :) Tack så mycket, ja jag hoppas verkligen på balans och lugn nu. Kram på dig!<3
Emelie Ceder

2016-08-11 @ 21:03:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0