Midsommarafton 2016

Vi hade en riktigt fin midsommarafton! Händelserik men ändå avslappnad på något vis. Den innehöll allt som sig bör; jordgubbar, potatissallad, blommor och dans kring midsommarstången. Det enda vi missade var regnet (haha!). Det gör INGET! :D
 
Vi började med att äta midsommarmat hos mina föräldrar. Klassiskt midsommarbord med tillhörande jordgubbstårta! Supergott! Elias fick smultron som mormor plockat från landet. Dem mumsade han på med stor lycka! Sedan åkte vi till Marstrand för att delta i midsommarfirandet där. Det var sång, musik och dans kring midsommarstången. Det var väldigt roligt att se förändringen hos Elias jämfört med förra året. Förra året ville han mest gå omkring fritt, i år dansade han verkligen med och höll sig hyfsat bra i ringen. Han älskar verkligen sång och rörelser den killen! Efter det lekte vi lite på lekplatsen vid Marstrands kyrka och sen tog vi en glass innan vi åkte färjan tillbaka till Koön. Idag är det just turen med färjan som Elias pratar mest om, det var tydligen det som gjorde störst intryck av gårdagen för honom. Plutten! Resten av dagen spenderade vi hos Ellinor med grill, jordgubbar, glass och settlers!
Jag har världens finaste familj och världens busigaste pojkar haha! 
Medan Elias sov gott i Ellinors säng spelade vi Settlers. Vi åkte hem strax innan midnatt. Bra dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0