L I S E B E R G

Förr förra söndagen var vi på Liseberg tillsammans med Emma, Trolle och Alexandra! Vi har funderat lite fram och tillbaka på om vi skulle gå på Liseberg med Elias i sommar eller ej. Ifall han fortfarande skulle vara för liten för att fatta grejen och det då skulle vara onödiga pengar. Men oj vad bra att vi gick dit! Elias fullkomligt älskade det och ville åka igen och igen och igen! Han åkte alla barnattraktioner utom Rabalder (som jag faktiskt tyckte verkade för utmanade för honom, han hade säkert älskat den...) samt ett par andra som vi inte hann med/inte prioriterade. Det visade sig att Elias var 98 cm lång så han fick ju åka allt utan problem (gränsen för barn går vid 90 cm)!
 
Vi fick en toppen dag verkligen! Enligt prognosen skulle det bli mulet och lite tråkigt väder så vi tänkte det var perfekt för Liseberg, men det visade sig att det blev nästan klarblå himmel, varmt och strålande sol (utom vid ett tillfälle på dagen då det kom en störtskur)! Så varmt blev det men vi klagade inte. Just den helgen var det dessutom Kulturkalaset i Göteborg så det var inte fullt så mycket folk på Liseberg. Till barnattraktionerna var det knappt 5 minuters kö så det var perfekt, men tillräckligt länge för Elias dock. Att stå stilla och vänta är inte hans grej om man säger så haha! Så det blev lite jobbigt ibland men för det mesta gick det bra och han hade fullt upp med att titta på den pågående karusellen som han snart skulle få åka. Vi åt lunch tillsammans mitt på dagen, barnen sov en stund, vi vuxna njöt av kaffe och glass och andra gosaker och på eftermiddagen/kvällen blev det pannkakor! Vi lekte även en del på Bushållplatsen samt uppe på den nya lekplatsen "Barnens Paradis" som är ny för i år. På kvällen somnade Elias gott tillsammans med sin gröna Lisebergskanin som han fick som minne och sen dess har han pratat om Liseberg flera dagar i veckan och undrar när vi ska åka dit igen! ;) Jag tror han gillar't!
 
Elias höll hårt i sin Lisebergskanin på vägen hem! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0