Nu är du välkommen, Advent

Så där! Vi hann klart! :) Nu är allt på plats utom julpynt, men det är ingen brådska. Det kan jag dekorera med i lugn och ro när jag hinner. Jag brukar sikta på att ha framme julpyntet till lucia ungefär. Känns väldigt skönt att vi hann få upp alla gardiner i tid. Igår fick jag jättemånga fina julblommor, mossa och granris av mamma som jag dekorerat och fixat idag. Det är så vackert med julstjärnor, amaryllis och hyacinter!
 
Jag hann dock inte fota innan det börjat skymma så bilderna blev lite sådär... Men så här ser det ut hos oss nu i alla fall: 

Nu längtar jag efter att få tända första ljuset på söndag! Hoppas ni får en fin adventshelg! Nu väntar sköna jullakan i en renbäddad säng. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka på avslutningen av Pingst Ledarutveckling i Smyrnakyrkan i stan. Det blir en heldag från morgon till kväll. Då ska Elias fastrar vara här och passa honom hela dagen. God natt! 

Förberedelser inför advent

I måndags gick jag och Elias och hälsade på Emma och Trolle i deras nya lägenhet dit de flyttade i helgen! De flyttade bara några gårdar bort så vi bor fortfarande nära varandra :) Jättefin var den! Så snyggt, vitt och ljust kök och rymlig i övrigt. Elias var så trött att han somnade sittandes i vagnen när vi gick promenad efter lite fika i lägenheten! Lilla gulleplutten!
Hemma fick jag upp julgardinerna i köket. Jag tänker att om jag hinner göra lite varje dag i veckan så hinner jag förhoppningsvis bli klar tills på söndag. Är borta hela lördag då det är avslutning på ledarutbildningen inom Pingst jag och Simon går så allt måste vara klart tills på fredag. Imorgon jobbar jag så nu har jag idag och på fredag på mig. Igår hann jag få på alla juldukar utom en i alla fall. Men det är en hel del att stryka och det är inte jätteenkelt med en liten busunge som vill klättra och utforska allting! ;) 
Men nu sover han så nu får jag sätta fart! I år behöver vi i alla fall inte börja med att införskaffa alla julgardiner, stjärnor och adventsljusstakar... Jag tänker på förra året när vi hade inbrott i källarförrådet :( I år har vi förvarat allt upp i lägenheten för att vara på den säkra sidan. Så nu ska allt bara strykas och hängas upp! Så mysigt att komma i ordning! :)

Lund över dagen

Igår var vi i Lund över dagen för att fira Simons farmor som fyllde år! Vi var nere vid kl 13. Då var det mackfika med goda bröd, ostar, skinka och grönsaker! Elias fick torsk med äggsås, potatis och ärtor som jag hade med. Sedan gick vi en promenad på stan så Elias fick sova. Det var lite regnigt och grått väder men hade slutat regna innan vi gick in igen. Då var det förrätt, middag och både paj, kakor och två sorters tårtor. Ni kan ju gissa att man blev ganska mätt! ;) Elias fick spaghetti och köttfärssås. Vi åkte från Simons farmor och farfar vid kl 20, efter att Elias fått sin gröt, och svängde förbi hos Simons farbror för att se deras hus innan vi åkte hem till Göteborg. Vi var hemma strax innan midnatt och då var vi väldigt trötta. Men det var en mysig dag i Lund i alla fall! Elias somnade i bilen hem vid 21.30 och sov till 6.30 så jag är glad jag slapp vara uppe något i natt. Han är lite snuvig så han har sovit lite sämre de senaste dagarna. Jag somnade vid 00.30 så jag kände mig inte redo att gå upp 6.30, men men vad ska man göra? ;)

Presentinköp och ett första möte

Denna vecka har det varit mycket fokus på diverse fotoprojekt jag håller på med.  Jag har fotat Elias och beställt julkort. Kändes så skönt när det var beställt. De måste ju komma i tid till jul! Jag har även äntligen framkallat de första fotona från Elias liv! Jag passade på när Fuji hade ett erbjudande att man fick framkalla 100 bilder gratis. Bara frakten på 39 kr som kostade.

Det blev tyvärr ingen Öppen Förskola denna vecka varken i onsdags i Kungälv eller i torsdags på Marstrand pga förkylningar mm. I torsdags var jag och Elias på IKEA och köpte lite födelsedagspresenter och julklappar. På IKEA var julen i full gång! Så mysigt med allt julpynt! Jag har redan fått en sådan mysig julkänsla i år! Presentinhandlandet fortsatte igår då vi var inne i stan i ca 3 timmar. Elias var så otroligt duktig och uthållig! Måste få skryta lite om min duktiga lilla son! ;) Han satt i vagnen hela tiden och var egentligen både trött och hungrig men han kunde inte komma till ro och somna. Det var så mycket spännande att titta på. I varje affär vi var i fick han kontakt med andra kunder. Han är väldigt bra på att fästa blicken och stirra på folk tills de känner att de måste börja prata med honom haha! Jag försöker förklara för Elias att man inte får stirra på folk så men utan framgång. När person han stirrat på ger honom sin uppmärksamhet skiner han upp som en sol och blir så glad för att någon pratar med honom. Uppmärksamhet uppmärksamhet...  ;) Han ler, skrattar och pratar. Jag var riktigt stolt över honom att han orkade så länge i stan utan att klaga och dessutom fick vi tag på allt vi behövde köpa! Det var födelsedagspresenter, julklappar och "välkommen-till-världen-present". Det är nämligen så att i tisdags kväll föddes Skogströms lilla bebis! 
Det blev en dotter! Jag fick äran att träffa henne igår kväll 3 dagar gammal och det kändes helt fantastiskt! Så liten och söt! Både Elias och Simon är lite snuviga så det var bara jag som var där igår. Som alltid när jag träffar en liten bebis är det svårt att fatta att Elias också varit så liten. Allt hade gått jättebra och de var redan hemma igen. När Elias var 3 dagar var vi fortfarande kvar på BB... Jag hoppas vi får åka hem snabbare om Elias får ett syskon någon gång! Det var i alla fall sååå mysigt att få hålla denna lilla flicka! Ett litet mirakel. Varje gång jag får träffa en liten bebis blir jag helt hänförd och jag tycker det blir påtagligt att det finns en Gud. Vi har inte blivit till bara av en slump!  
Idag har Simon jobbat och veckohandlat och jag har lagat köttgryta. Typ så. Fattar inte vart dagen tagit vägen! Har jag bara lagat mat? Nu sitter vi här med en son som somnade kl 21 men vaknade kl 22 och vill nu inte somna om. Lite stressande då vi ska upp tidigt imorgon för att åka till Lund över dagen och fira Simons farmor! Jag hoppas så att Elias somnar snart för jag är jättetrött!
God natt på er!
 

Bästa receptet på cupcakes!

I samband med att jag fyllde 25 år bakade jag dessa cupcakes för första gången som enligt mig är bland de godaste cupcakes som finns. Jag bloggade om det då och har sedan dess fått många förfrågningar om recepten. Jag tror jag länkade till recepten i det blogginlägget, men för att göra det lättare att hitta kommer här ett nytt inlägg med recepten:
 
Det var givetvis på dessa recept jag bakade till Maddes baby shower! ;) Så varför är just dessa recept så goda? Jag tycker att de är så goda därför att muffinsen innehåller något så ovanligt som vaniljvisp (och jag älskar vaniljvisp) och frostingen innehåller smält vit choklad. Jag kan tycka att frosting kan bli ganska sliskigt men med vit choklad i blir den hur god som helst! Fråga mig inte hur, men det gör skillnad. Muffinsen blir fluffiga och toppiga, perfekta att lägga frosting på. Denna cupcake upplevs inte som för söt och mastig. Ja, jag är såld ;P
 
 
Receptet på muffinsen kommer från Passion4Baking som är en av Norges största bak- och kakbloggar.
 
Grundrecept Vaniljmuffins:
200 gr osaltat smör (rumstempererat) Jag använder normalsaltat smör, går lika bra!
3 dl socker
4 ägg (rumstempererade)
7 dl vetemjöl (man kan ta lite lite mindre mjöl också om man vill)
2 tsk bakpulver
5 dl vaniljvisp (ovispad)
1 tsk vaniljextrakt (jag använder vanligt vaniljsocker)
 
Det är viktigt att smör och ägg är rumstempererade för att få bästa resultat.
 
1. Vispa smör och socker till en luftig smörkräm.
2. Tillsätt ett ägg i taget och vispa helt tills smeten är fluffig. Vispa ganska länge.
3. Tillsätt vetemjöl, bakpulver (sikta gärna ner vetemjöl och bakpulver för bästa resultat), vaniljvisp och vaniljextrakt. Blanda med en slickepott. Tänk på att aldrig vispa mjöl.
 
Fyll med ett lika stort mått i alla muffinsformar. Grädda i 20-25 min i 200 grader.
 
Låt svalna helt innan du spritsar på frostingen.

Receptet på frosting kommer från Agnetas blogg.

Cream Cheese Frosting med Vit Choklad:

225 gr rumsvarmt smör
4 dl florsocker
200 gr vit choklad
1 tsk vaniljsocker
200 gr philadelpiaost

 

1. Smält vit choklad i ett vattenbad och låt svalna. 
2. Rör smör och florsocker i ca 2-5 minuter.
3. Tillsätt smält vit choklad. Se till att den inte är för varm utan har svalnat innan den blandas med smöret och florsockret. Fortsätt röra.
3. Rör i philadelphiaost och vaniljsocker.
4. Spritsa på dina muffins!


Lycka till!
 
 
Till just dessa cupcakes gjorde jag små fötter i sockerpasta jag färgat blå.
Muffinsformar, strössel, fotutstickare, sockerpasta och färg hittar ni givetvis på Tårtdecor! ;)
 

Maddes Baby Shower

Igår hade vi baby shower för Madde! Vi var ett antal tjejer som planerat detta i hemlighet i flera månader. Madde visste ingenting! Hon blev riktigt överraskad och det var så roligt att vi lyckats hålla det hemligt så hon inte listat ut något! Vi fikade, lekte lekar och gav Madde presenter! Vi hade lite hallontema på fikat då Madde älskar hallon. Det var hallonpaj, hallongrottor, brownies med hallon, kladdmuffins och cupcakes. Det var dock inga hallon i mina cupcakes utan det var vanliga vaniljmuffins med vit chokladfrosting.  
Vi vet inte om det är en flicka eller en pojke som gömmer sig där inne i Maddes mage så vi försökte blanda blått och rosa i dekorationerna. Jag hade bakat i rosa muffinsformar och gjort babyfötter i blå sockerpasta.
De flesta av oss som var där kände inte varandra så vi lät Madde presentera alla och berätta hur hon kände oss var och en medan vi fikade. Jag hade gjort en poängpromenad med frågor om graviditet och förlossning för att testa vår bebiskunskap. Framför allt var det roligt att testa om Madde verkligen är redo att bli mamma och jodå, hon fick flest rätt av alla så hon är helt klart redo! ;) Efter det skulle alla gissa omkretsen på Maddes mage genom att endast med sitt ögonmått klippa av en bit snöre och sedan testa runt Maddes mage hur nära man kom. Här var det Maddes syster som hade bäst koll! ;) Vi hade även en bok där alla fick skriva en hälsning och fylla i när man tror att bebisen kommer födas, vad det kommer bli för kön, födelsevikt och längd.
Som present gav vi en barngarderob från ikea som matchar skötbordet de har som var från de flesta av oss tjejer. Sedan fick hon även lite annat smått och gott och av svägerskorna fick hon en blöjtårta.
Det blev en jättelyckad baby shower! Riktigt roligt att Madde blev så överraskad! :D

Mys-onsdag

Hade en så otroligt mysig dag i onsdags med några av mina favoriter!<3
Först var jag & Elias, Miriam & Lewi på Öppna Förskolan i Pingstkyrkan. Det blev lek, sång och fika!
Efter det fortsatte vi med lek, mys och fika hos Skogströms tillsammans med Lisa och Madde! Pojkarna sov i sina vagnar ute i trädgården medan vi åt och sen vaknade de samtidigt, synkat! Såå mysig dag verkligen! Jag hade jättesvårt att slita mig och åkte inte hem förrän vid 20.30, även om jag inte ens hade med mig pyjamas till Elias... Han fick sova i bodyn den natten ;) Det var så mysigt med småbarnen och gravidmagarna! Jag har inte berättat det här än men nu är det mindre än 2 mån kvar så nu är det dags att berätta: Det är så att Elias ska få en liten kusin!! :) Madde och Josef väntar barn i januari! Vi längtar så!

Leveranser

Förut var Simon och hämtade ut paket som vi fått leveransavisering om. Äntligen! Bland annat så är det vår nya bilbarnstol som äntligen kommit!! Har nog aldrig fått ett så stort paket!
 
 

Elias 9 månader

De senaste månaderna har jag varit upptagen just på Elias månadsdag så blogginlägget har fått komma dagen efter. Så även denna månad. Igår jobbade jag hela dagen. Idag har jag försökt fota Elias och få till någon bra månadsbild men det är inte lätt alltså! Den stillasittande tiden är förbi. Vid 8 månader kunde jag i alla fall sätta honom i vår säng och fota för en stund, även om han kunde krypa. Men idag var det omöjligt. Bilderna nedan symboliserar väldigt bra hur livet med Elias ser ut just nu. En livfull, nyfiken, fartfylld busunge! Tänk att han redan är 9 månader! Nu har han funnits hos oss lika länge som han låg i min mage!
Favoritjeansen just nu! Tycker de är så snygga! Tyvärr börjar de bli för små. Lite synd :( Känns som att han knappt hinner ha vissa plagg ibland innan de är för små...
Det är full fart på Elias hela tiden. Han vill ställa sig upp på fötter mot nästan allting. Idag förflyttade han sig på egen hand för första gången på fötter mellan två möbler! Han har ett öga för detaljer den killen och hittar snabbt små saker på golvet som t.ex. löven i hallen som kommit in med vagnen. Han älskar snören, sladdar och svansen på sina leksaker som ni kan se på bilderna ovan. Om ni undrar varför pallarna ligger ned så är det för att Elias bara välter dem hela tiden så det är ingen idé att resa dem... Dumt om han välter dem över sig. Så det är lite smått stökigt hemma hos oss just nu kan man säga. Saker över allt. Men det är väl så det ska vara när man har småbarn? ;) 
 
Igår fick vi ett brev från Elias läkare. De senaste proverna som jag lämnade in i måndags var också negativa! Så underbart skönt!! Det innebär att vi nu får gå över till "steg 2" i återinförandet av mjölk i Elias kost. Han får nu äta mat som innehåller en större mängd mjölk, som tex pannkakor och lasagne. Vi får även blanda i vanlig mjölkinnehållande välling och gröt i den välling och gröt vi ger idag. Men vi får se, Elias har helt plötsligt börjat vägra äta välling. Han har ätit det varenda kväll sedan han var drygt 5 månader och nu vill han bara inte ha längre. Vi har provat det mesta; bytt flaska, bytt miljö (sitta ned, stå upp, musik, tystnad, ljust, mörkt osv), bytt vällingsort men ingenting fungerar. Han tar vällingen om man ger på sked men inte i flaska eller pipmuggen. Det är egentligen inget jättestort problem så länge vi är hemma, han får frukt, smörgås eller gröt till kvällsmat istället. Men det var så smidigt när vi var iväg att bara koka välling och ge på flaska. Behövde inte tänka på att ta med matstol, haklapp, sked osv... Ja ja. Vår BVC-sköterska sa att det kan vara så. Vid den här åldern kan flera rutiner plötsligt ändras. Det kan t.ex. vara så att Elias inser att han kan bestämma vissa saker och styra lite. Busungen! I övrigt äter Elias det mesta och jag tycker det ska bli så skönt nu när Elias än mer kan äta den mat jag och Simon lagar och att han kan få börja smaka på ost och lite yoghurt mm! Ikväll åt vi samma middag alla tre och det var så smidigt! Det blev kycklingpaj med broccoli och paprika!
 
Elias nattsömn har blivit bättre igen. Den blev bättre efter att han var sjuk. Ganska konstigt, ofta blir det ju tvärt om. Men nu sover han oftast hela nätterna igen. Somnar någon gång mellan kl 20-22 och vaknar någon gång mellan kl 06-08. Känns helt okej. Hoppas han fortsätter så! Det är fortfarande bara jag som ska lära mig att gå och lägga mig innan midnatt men snart börjar jag nästan ge upp. Hur var det nu, det går inte att lära gamla hundar att sitta? ;) Elias sömn på dagen har också förändrats lite. Vi hade kommit in i en rutin då han alltid sov tre gånger varje dag. Nu sover han två gånger på dagen, men det ena passet har blivit längre (oftast förmiddagspasset). Då sover han ca 2 h i sträck. På eftermiddagen kan det bli 30-60 min. Men idag blev det tvärtom. Han sov bara 30 min i förmiddags. Nu sover han igen och har precis sovit 30 min, jag hoppas han sover en timme till! (<----Jag påbörjade det här blogginlägget tidigare idag så det där skrev jag kl 15.15. Elias sov totalt 2,5 timme!!)
 
Som ni kan se på bilderna ovan har Elias nu tre tänder, två där nere och en där uppe. Den andra framtanden där uppe bryter nog snart igenom. I måndags var vi på BVC och då vägde Elias 9895 gr och var 74,5 cm lång. Huvudomfånget var 46 cm. Vanligtvis har man inget besök på BVC vid 9 månader men vi fick en extra tid då vår sköterska tyckte att hans viktkurva planade ut lite väl mycket vid förra besöket. Det är egentligen inte så konstigt då jag ammar mindre och mindre och Elias rör sig mer och mer. Men hon ville ändå hålla koll. Nu hade han gått upp 600 gr på 4 veckor så det var verkligen ingen fara. Känns bra!   

Regnig dag

Vilken dag! Det blev helt fel med mattiderna idag. Först var jag och Elias uppe mellan 03.50-05.25 i natt. Jippi... Jag kände det på mig att han nog skulle vakna i natt för han somnade så tidigt igår och hade inte ätit ordentligt. Så efter att jag stått och sjungit och vaggat i 55 min i hans rum utan resultat gick vi upp till köket och åt. Jag var hungrig jag med så det blev yoghurt för mig och en banan och fruktmums för Elias. Det var så skönt när han äntligen somnade om! Sen vaknade han 7.20. Så jag fick mig ungefär totalt 5 timmars sömn i natt.
 
Kl 11.30 var vi på BVC i Ytterby för vägning och mätning och sen hade vi en del ärenden att uträtta. Vi lämnade bland annat in nya prover på Barn- och Ungdomsmedicin i Biskopsgården. Nu håller vi tummarna att proverna är negativa så vi får öka upp och ge Elias fler mjölkinnehållande produkter! Väl hemma var det hög tid för lunch! Det slutade med att jag åt lunch runt kl 16 och då hade jag inte ätit sen frukost vid kl 09, förutom en banan på BVC. Så det blev en hel del flängande för oss idag både med bil och spårvagn. Det var en trist och grå dag med regn och jag hade valt helt fel skor. Vi gick hem sista biten så när vi kom hem var jag blöt ända in på strumporna!
 
Det går ingen nöd på Elias i alla fall. Han satt förnöjt i vagnen och kikade ut genom hålet på regnskyddet. Jag borde väl egentligen spänna fast honom i selen, men det behövs oftast inte. Han tycker det är så roligt att se sig om. Men regnskyddet förlorar liksom sin effekt när han sticker ut huvudet och blir blöt om mössan! ;)
 
 
Nu hoppas jag på fler timmar sömn denna natt! God natt!
   

Fars Dag

Idag har vi firat Simons första Fars Dag. I morse fick han ett paket av Elias. Det var ett mobilskal med foton på Simon och Elias! <3 Ja jag är också med på ett hörn ;)
Efter gudstjänsten firade vi med Simons familj på Stenungsbaden. Första gången för Elias på restaurang och första gången för både mig och Simon som vi var på Stenungsbaden. Det blev dubbel-fars-dag med både en farfar och en far.
Lilla plutten blev tröttare och tröttare och somnade till slut i sin fasters famn. Så vårt familjefoto blev med en sovande son i famnen ;)

Äntligen är soffbordet färdigmålat!

Ni som följer mig här har säkert inte missat att vi målat om vårt soffbord. Vårt soffbord var brunt, mörkt och tråkigt. Först tänkte vi att det är väl inte så mycket att göra än att köpa ett nytt, innan vi kom på att vi kan ju faktiskt prova att måla om det! Vi är nöjda med storleken på bordet i övrigt så det vore synd att behöva göra sig av med det. Men det blev ett mycket större projekt än vi trott. 29 augusti plockade vi isär soffbordet och började slipa det. Sedan hade vi otur med fel sorts färg ett antal gånger och det i kombination med att varje sida skulle målas 2-3 gånger och att vi som småbarnsföräldrar inte har tid att måla varje dag gjorde att allt tog väldigt lång tid! Men i tisdags förra veckan fick vi så ÄNTLIGEN skruvat ihop bordet! Då hade vi varit utan soffbord i drygt 8 veckor så det var väldigt skönt att få det på plats igen! Tänkte visa er hur det blev!   
 
FÖRE:
De här "före-bilderna" är visserligen från jul 2012 när soffan var ny så det är ett tag sedan. Jag glömde ta kort på soffbordet nu innan vi målade om det.
 
EFTER:
 
 
För att vara amatörer och första gången vi målar om en möbel är vi nöjda! :) Vad tycker ni?

Härliga gemenskapsdagar

Jag är verkligen omringad med så många fina vänner att vara tacksam över!
I onsdags kväll kom ett gäng från vår "lifegroup" (bönegrupp) hem till oss. Vi är ett gäng på ungefär 15-20 pers som träffas hemma hos varandra varannan onsdag. Vi fikar, läser bibeln, ber, pratar och delar livet helt enkelt. Det är SÅ bra med sådan gemenskap!
I torsdags var jag och Elias på Öppna Förskolan på Marstrand. Det är Lewis mamma och farmor som startat den! Så mysigt! Elias fick träffa Lewi, Theodor och några andra barn. Vi hade sångstund, fikade och lekte. Lånar en bild från Öppen Förskolas Facebook-sida:
Efter Öppna Förskolan fortsatte jag och Elias att umgås med Lewi och Miriam. Vi fikade, pratade och pojkarna kröp efter varandra och busade. Det är så gulligt att se dem ihop! Lewi, som är 5 veckor äldre än Elias, förstår lite mer. Han kryper före och sätter sig och väntar på att Elias ska krypa efter. Sötungar!
 
Igår kväll hade vi Haglunds på besök och firade Kladdkakans Dag med tacos, morotskaka och givetvis kladdkaka! MUMS!
 
  
 
 

Vardagen med Elias

 

Jag har lite svårt för att låta er hänga med kontinuerligt i vår vardag eftersom jag inte hinner blogga lika ofta nu som förut. Därför får ni här ett antal mobilbilder från senaste tiden. Så vad gör vi? Vad hittar Elias på? Jo vi åker bil, vi veckohandlar, vi äter, vi myser med vänner och Elias busar med sina jämnåriga kompisar.
 
I fredags var vi på Vikingamarknaden i Kungälv. Första gången för Elias! Elias fick en minion som han tyckte var väldigt rolig att kasta omkring och leka med! Vi fikade med Elias mormor och moster och tittade på uggle-motiven i Pumpkin-serien och funderade på julklappar ;)
 
Elias har blivit bättre på att underhålla sig själv. Som ni kan se på bilderna ovan kryper han omkring och leker. Han sitter väldigt mycket på knä. Framför allt gillar han att sitta på knä bakom tripp-trapp-stolen och leka. Han knör sig in mellan stolpen och expedit-hyllan så sitter han där och leker och bankar i stolen förnöjt haha! Han tycker även det är roligt att välta våra pallar och krypa in mellan pallens ben. Vår lilla lustigkurre! Som ni ser reser han sig mer och mer. Ett tag ställde han sig mest mot trappan och tv-möbeln, men nu ställer han sig mot soffbordet och andra klättringsvänliga föremål. I kyrkan i söndags kröp han själv tre trappsteg upp på estraden :O
 
Ja här är fullt ös. Igår ringde mitt alarm 05.30. Fick väcka Elias vid 07 för att åka och lämna honom hos sin mormor o morfar. Sen jobbade jag till kl 18, åkte direkt till kyrkan på möte för att sedan hämta Elias vid 21.30. Vi var hemma 22.15! Lååång dag! Men idag sov vi till 8.30, det var skönt! Nu har Elias precis vaknat efter förmiddagsluren så nu är det lunch-dags. Funderar på att traska upp till ICA sen och hämta ut två paket som kommit. Ett är från Ellos och det vet jag vad det innehåller. Det andra är aviserat till Elias och det har jag ingen aning om var det kommer ifrån, spännande! ;D
 
Ha en bra dag!

Då var den beställd!

 
Nu har vi bestämt oss! Det blir en Axkid Minikid Tetris Black! Kollade Prisjakt och beställde den på billigaste stället. Då fick vi även med ett gratis bilstolspaket med Baby-on-board-skylt, en nalle, två solskydd, en snuttefilt och en vanlig filt (man får 3 av sakerna beroende på lagerstatus). Vi fick även ett presentkort på 10% av totalsumman! :) Perfekt, då kan vi passa på att köpa något mer vi behöver. Så nu är det bara att vänta på leveransavisering. Hoppas den kommer snart så Elias kan slippa det trånga babyskyddet! Ska bli spännande att se vad han tycker om att byta stol! ;)   

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0