Äntligen är soffbordet färdigmålat!

Ni som följer mig här har säkert inte missat att vi målat om vårt soffbord. Vårt soffbord var brunt, mörkt och tråkigt. Först tänkte vi att det är väl inte så mycket att göra än att köpa ett nytt, innan vi kom på att vi kan ju faktiskt prova att måla om det! Vi är nöjda med storleken på bordet i övrigt så det vore synd att behöva göra sig av med det. Men det blev ett mycket större projekt än vi trott. 29 augusti plockade vi isär soffbordet och började slipa det. Sedan hade vi otur med fel sorts färg ett antal gånger och det i kombination med att varje sida skulle målas 2-3 gånger och att vi som småbarnsföräldrar inte har tid att måla varje dag gjorde att allt tog väldigt lång tid! Men i tisdags förra veckan fick vi så ÄNTLIGEN skruvat ihop bordet! Då hade vi varit utan soffbord i drygt 8 veckor så det var väldigt skönt att få det på plats igen! Tänkte visa er hur det blev!   
 
FÖRE:
De här "före-bilderna" är visserligen från jul 2012 när soffan var ny så det är ett tag sedan. Jag glömde ta kort på soffbordet nu innan vi målade om det.
 
EFTER:
 
 
För att vara amatörer och första gången vi målar om en möbel är vi nöjda! :) Vad tycker ni?


Kommentarer
Magareta

Jättesnyggt, vad duktiga ni är.
Hoppas allt är väl med er och att ni mår bra. Antar att ni ser framemot Elias första jul och för den delen också er som föräldrar. Julen är verkligen barnens högtid - och det är underbart att se deras tindrande ögon i väntan på tomten.
jag har det bra. Många kramar till hela familjen.

Svar: Tack! :) Ja det ska bli riktigt mysigt med Elias första jul! Förmodligen kommer han resa sig ännu mer mot saker då eller kanske till och med kunna ta något steg utmed möbler han håller sig i, så vi får passa oss så att han inte får tag på julgranen! ;) Skönt att du har det bra! Kramar!
Emelie Ceder

2014-11-10 @ 00:04:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0