Från kontor till barnrum

Jag har ju fortfarande inte visat er "före-bilder" och "efter-bilder" på barnrummet. Hur det har gått från rosa kontor till vitt barnrum. Rummet är inte klart på långa vägar, jag har massa tankar, drömmar och ideér. Just nu är det mest ett förvaringsrum utan vidare struktur. Det är inte så stort så det gäller att planera det väl. Jag längtar tills vi får upp tavlor på väggarna, sötare gardiner, matta, finare belysning osv. Men det får vi ta senare. Ett vackrare golv hade inte varit fel, men detta är ju trots allt bara en hyreslägenhet så lite får jag allt hejda mig.
 
Så här har förändringen blivit:
Den vita badbaljan med svarta stjärnor skall in i badrummet när vi fått skötbord och förvaringsmöbler på plats där. Där barnvagnen nu står skall en spjälsäng sen stå om/när bebisen inte längre vill ligga i vaggan. Är det så att den inte trivs i vagga alls får vi ha en spjälsäng inne hos oss i vårt sovrum till att börja med. Babyskyddet som står bredvid garderoben skall ju ut i bilen sen när det blir dags och där den då stod funderar vi på att ställa den vita fåtöljen vi har på övervåningen, men vet inte riktigt om det kommer bli trångt. Kan ju vara skönt med en sittplats i barnrummet. Sen tycker inte jag den svarta Hemnes-byrån passar in riktigt i rummet, men vi har ingen annan stans att ha den just nu så den får stå där så länge. Rummet kommer ju säkert behöva formas om fler gånger om i takt med att barnet växer, från baby-rum till lekrum med plats för lek och bus. Men så här ser det ut hittills i alla fall.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0