En månad kvar!

Idag är det 10 januari och exakt en månad kvar till beräknad förlossning!
Men man vet ju aldrig. Det kan lika gärna bli om 2 veckor som om 6 veckor. Jag längtar efter min lilla Mini i alla fall! Det är mysigt med magen också och känna hur h*n sparkar där inne hela tiden, men nu gör det ont alltså! Idag har varit värst hittills. En sådan fruktansvärd smärta mot revbenen. Satt o jämrade mig och koncentrerade mig på o andas hela vägen när jag körde hem från jobbet förut. Köra bil kan vara en mardröm. Så fort jag rullat in i vårt område gick jag ur bilen bara för att få sträcka på mig innan jag körde in i garaget. Sen fick jag stanna när jag gick från garaget bara för att pausa och andas. Det var nästan så att det tårade sig i ögonen alltså. 
 
Men missförstå mig inte. Det är inte så att jag vill klaga. Det är fantastiskt att vara med om detta o det kommer bara bli mer o mer spännande. Det är en intressant upplevelse vad som kan ske i kroppen vill jag lova. Men jag tror inte det kommer börja göra mindre ont direkt. Möjligtvis kommer trycket mot revbenen lätta ju mer magen sjunker. Jag fattar inte varför Mini inte lyssnar när jag säger till h*n att inte sparka så högt upp! ;) Nej jag längtar tills den kommer ut. Få se vad det är för en filur som gömmer sig där inne, vad den har för personlighet, vem den är lik o allt sånt. Åh.
 
Min längtan har nog blivit ännu lite större nu för tidigt igår morse kom Miriam o Johnnys lilla prins till världen! Helt fantastiskt! Åh vad jag längtar efter att få träffa dem nu! 


Kommentarer
lemuel.blogg.se

Det vore ju fantastiskt om barnet kom precis på min födelsedag. Det är ju precis i de dagarna. Kram

Svar: Hehe ja det får jag allt försöka att pricka in! ;) Fast det vore väl roligare för dig att få ha din födelsedag ifred! Kram
Emelie Ceder

2014-01-10 @ 23:14:03
URL: http://lemuel.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0