Nu är han här!

 
Hejsan allesammans!
 
Har en liten stund över så nu hinner jag äntligen skriva lite! Nu är Mini-Ceder äntligen här! Helt ofattbart! Det blev en liten Elias som föddes i vecka 41 (40+2) 2014-02-13 kl 05:36. Han vägde 3606 gram och var 51 cm lång! En helt perfekt liten skapelse! :) Tänk att han kom ganska snart inpå det beräknade förlossningsdatumet ändå! Jag som var orolig att behöva vänta typ 2 veckor till. Men han lyckades givetvis pricka in min mammas födelsedag... Ja ja ;)
 
För att fatta mig kort (innan Elias vaknar och vill ha mat igen) kan jag säga att allt gått jättebra! Men man har verkligen fullt upp. Det är knappt jag hinner svara på sms. Självklart ska ni få förlossningsberättelse och mer information och allt sådant längre fram. Har massa blogginlägg på g nu som jag vill skriva. Men just nu hinner jag inte så mycket mer. Vi mår i alla fall bra alla tre och det är helt fantastiskt att ha honom hos oss här nu! Som vi väntat och längtat! Det är underbart men ändå fortfarande nästan overkligt att förstå att vi nu är föräldrar.
 
Vi har inte bestämt ännu hur mycket närbilder av Elias vi vill visa på internet. Ni som följer mig på Instagram eller har Facebook har ju redan sett några bilder. Men här är några jag kan bjuda er på så länge!
De där små fötterna känner jag igen! De sparkar vilt och då kan man förstå varför jag hade så ont i revbenen hehe! Det är så stort och häftigt att se vilka rörelser han gör och verkligen känna igen dem från när han låg i min mage. Min lille älskling <3 
 
 
PS. Till er vänner som bor i närheten och som längtar efter att få träffa Elias tänker jag och Simon som så att det går jättebra att höra av sig till oss och fråga så svarar vi så snart vi hinner. Vi kommer nog själv inte i första hand göra någon officiell inbjudan, utan är man sugen på att ses går det jättebra att höra av sig så får vi se när det passar! :) DS.


Kommentarer
Josefin

Hej Emelie!
Det är Wickans kompis Josefin :) Vi träffades på hennes 25-årskalas (jag som också var gravid). Har varit inne och läst här ett tag så ville bara säga stort grattis till lillkillen! Härligt att allt gick bra :) /Josefin

Svar: Hej! Tack så mycket! Vad roligt att du kikat in här! Grattis till dig med får jag säga! :) Fantastiskt att våra små nu är ute!
Emelie Ceder

2014-02-19 @ 19:34:29
Josefin

Tack! Ja det är allt mysigt :) Kan tipsa dig om att när du vill ta dig ut senare i vår med lilleman så är öppna förskolan i Biskopsgården jättebra! (Höstvädersgatan - samma hus som VC, MVC, BVC).

Svar: Tack för tipset! Vi går dock på BVC i Ytterby men man kanske få kika in på öppna förskolan där ändå :)
Emelie Ceder

2014-02-20 @ 08:00:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0