The Host

För ett antal helger sedan kollade vi på filmen The Host från 2013 som är baserad på Stephenie Meyer's bok med samma namn ("Genom dina ögon" på svenska). Huvudrollerna spelas av Saoirse Ronan (aldrig hört om henne innan men det är tydligen hon som spelar Hanna), Max Irons (spelar tydligen i Red Riding Hood) och Jake Abel (spelar i I am number four).   
Haha lite kul ändå att tänka på att Max Irons först gjorde audition för rollen som Edward i Twilight men fick den inte. Sen fick han spela i Red Riding Hood som hade samma regissör som Twilight. Till slut spelar han i en film av författaren till Twilight. Någon vill visst väääääldigt gärna vara i närheten av allt som har med Twilight att göra hehe!
 
The Host var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Den var egentligen ganska märklig. En väldigt annorlunda story. Men ändå vacker på något sätt. Man får änna se den själv för att förstår.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0