Rise of the Guardians

I lördags kväll kollade jag och Simon på Rise of the Guardians från 2012, eller De Fem Legenderna som den heter på svenska.
Den var jättebra! Rolig, underhållande och med sååååå söta figurer! ;) Kan starkt rekommendera den.
Kortfattat handlar den om Jack Frost (Herr Vinter på svenska ?), Jultomten, Tandfen, Påskharen och John Blund som alla är väktare och behöver slåss mot ondskan.
Dessutom är det väldigt bra skådisar som har rösterna till karaktärerna, eller vad sägs om Hugh Jackman (Real Steel, Australia, The Prestige, Van Helsing, Kate & Leopold mfl mfl), Chris Pine (This means war), Alec Baldwin (It's complicated, Allt för min syster mfl) och Jude Law (Sherlock Holmes, Contagion, Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv, Åter till Cold Mountain mfl).
Förmodligen ska vi kolla på denna imorgon på BARA VARA :)


Kommentarer
Tove

Åh jag vill så gärna se den! Bara tomtens tatueringar gjorde mig helt lycklig. :) får verkligen se den snart hemma. Kramar till dig, och tack fina du för din fina kommentar om bloggen. Kul att kunna läsa din och höra om någon man faktiskt känner. Toppen!

2013-03-22 @ 14:15:45
URL: http://www.smulfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0