Babyskydd Brio Primo

När vi hämtade ut vår barnvagn i början av november köpte vi även ett babyskydd. Det blev ett babyskydd från Brio med tillhörande bas för att enkelt klicka i och ur babyskyddet ur bilen.  
Det är verkligen en hel djungel det där med babyskydd, ja det gäller även barnvagnar. Men vid valet av barnvagn visste vi alla fall vilket märke vi ville ha och lite vilka funktioner den skulle ha. Med babyskyddet spelade det oss ingen roll. Det viktigaste är bara att det ger det skydd det ska!
 
Detta går att läsa om Brio Primo: 
  • Rekommenderad vikt: 0-13 kg.
  • Klädseln är löstagbar och lätt att tvätta.
  • Primo har ett justerbart internt trepunktsbälte.
  • Med uppfält handtag har Primo en gungfunktion som enkelt låses genom att fälla ned handtaget. 
  • Med tillbehöret Brio Bas som monteras i bilens isofix-fästen blir monteringen av Primo både smidig och säker.
Som förstagångsförälder har man ju ingen erfarenhet av vad som är bra eller inte, så vi får bara lita på att det som sägs om detta babyskydd stämmer. Brio är ju ett ganska känt märke och jag känner många som använder Brio så jag tror allt att det är bra grejer.
 
Vi kollade även på att hyra babyskydd från några butiker och försäkringsbolag, men om man vet att man vill ha fler än ett barn blir det billigare i längden att köpa babyskydd än att hyra. Då visste vi dock inte att man kan hyra babyskydd på förlossningen vilket hade varit något billigare. Det fick vi veta på föräldrakursen. Nåväl, nu har vi ett eget i alla fall som vi kan ha så länge vi vill. Vi köpte det till bra pris också. Bara ett skydd kan kosta så mycket som vi köpte både skydd och bas för.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0