Då var det över

Började jobba idag. Semestern är ett minne blott. Känns segt och givetvis tråkigt, men hey det är ju så livet är. Alla får vi streta på. Så det är inget att klaga över, bara att köra på. Som Simon sa; Du har ju i alla fall varit ledig i 4 veckor, för mig är allt som vanligt...
 
Bjuder på 3 foton från min allra sista semesterdag samt en bild från i morse, som får visa slutet av min semester.
 
Min sista semesterdag började med gudstjänst. Det var nog första gången jag var i kyrkan på gudstjänst på ca 2 månader så det var härligt att vara tillbaka! Helskön lovsång med dessa tre svängiga grabbar, väldigt bra predikan samt bön- och lovsångsstund.

Efter gudstjänst och veckohandling åkte vi till Klädkällaren och köpte det där vitrinskåpet. Som vi funderat och tänkt, men nu slog vi till medan det fortfarande fanns kvar! Fanns ju bara ett enda exemplar. Svärisarna kom med stora bilen för att hjälpa oss köra hem det och just när vi fått ut det ur butiken och skulle lasta in det i bilen var det som om himlen öppnade sig! Hjälp vilka vattenmängder! Vi hade ändå ganska tur när vi sedan bar skåpet från bilen och upp till lägenheten, men så här blöt hann Simon bli efter några vändor mellan lägenhet och bil med skåp och matkassar. Ja så kan det gå om man går ut utan jacka och paraply. Det var ju inte lite regn som föll igår! Riktiga störtskurar.  
Ni ska givetvis få bilder på hur det blir med vitrinskåpet här hemma, men först skall vi olja det. Killen på klädkällaren rekommenderade att vi skulle göra det så idag efter jobbet åkte jag till Colorama och köpte möbelolja och penslar. Får se om vi hinner ta tag i det till helgen. Ska bli så kul när vi får ställt det på plats och jag kan börja ställa in glas, koppar och annat porslin i det! :) Längtar!
 
De allra sista timmarna av min semester spenderade vi hos Skogis och ännu mera Settlers! Denna gång byggde vi ihop både grundspelet, sjöfarare och riddare. Riktigt roligt! :D 
 
 Idag var det inte allt för roligt när alarmet ringde 05.45. Men när jag kom upp till köket möttes jag av den här soluppgången och då kändes det lite bättre inombords :)
Det skulle i alla fall bli en fin dag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0