Lördag

Idag har Simon borrat totalt 26 hål och satt upp gardinstänger i 7 fönster. Jag har varit nere i källaren och hämtat upp andra lådan med julsaker. Upptäckte att jag har 9 juldukar till som jag tydligen glömt bort... Men men, känner ändå inte att julduksköpen igår är onödiga för de passar så bra här. Sen har jag strukit lite dukar och julgardiner. Men flera av gardinena behöver läggas upp så dem kan jag inte hänga upp än. Eftersom jag inte äger någon symaskin ska jag passa på att låna mammas imorgon när vi ska dit och julbaka. Så borra och stryka och fixa är det enda vi har gjort nästan hela dagen. Tråkigt, men skönt att komma iordning. Ni ska få se bilder på julgardiner och de nya adventsljusstakarna när allt är klart.
 
På tal om blommor, kolla min pelargon. När jag skrev förra inlägget om den var den bara grön, men nu har den börjat blomma igen! Då vet jag att den trivs :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0