Påskafton i Lund

På långfredagen åkte alltså jag, Simon och Elias ned till Lund för att fira påsk hos Simons farmor och farfar med Simons familj. Vi hade lite otur och fastnade i kö pga trafikolycka på vägen ner och fick köra av motorvägen och ta en annan mindre väg en bit, men annars gick allt bra! Elias sov första halvan av resan och sen satt han och tittade ut genom fönstret. Det är skönt att han trivs så bra i bilen. Det var först när vi närmade oss Lund som han började bli otålig. När vi kom fram fick vi middag och sen spelade vi spel (TP). Jag och Simon vann! 
 
Påskaftons morgon vaknade Elias vid kl 7 (han brukar vakna då ungefär). Vi fick en väldigt god påskfrukost och sedan gick vi till Lunds Stadspark där de byggt en ny lekplats. Jättestor och rolig!
Alltid en utmaning att lyckas få till en bra bild på oss tre haha...! ;)
Påskfint i Lund!
Mysiga gamla kullerstensgator.
Efter vi varit ute åt vi lite lunch och medan Elias sov gick jag, Hanna och Louisa i affärer och provade klänningar inför stundande bröllop!  
När vi kom tillbaka hade Elias vaknat och påskharen hade varit framme så Elias fick leta efter påskägg!
Av farmor o farfar fick Elias ett ägg med tre metallbilar, choklad och russin. Av mig och Simon fick Elias ett ägg med russin, puffar och små-bilar som tillhörde en bok med lekmatta. 
Efter påskäggsöppnandet kom Simons farbror med familj så åt vi påskbord tillsammans allihop! Simons farbror och kusin fick paket då de fyllde år i början av mars. Till Elias stora glädje fick även han paket att öppna eftersom han också fyllt år tidigare!
Kvällen avslutades med lek, jage och spel! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0