Maddes Möhippa

I lördags var det så dags för möhippa för Madde som gifter sig med Josef 28 maj!
Kl 8 möttes vi på Danmarksterminalen i Göteborg dit Madde blev kidnappad av sina brudtärnor! Hon anade ingenting! Med ögonbindel och hörselskydd blev hon förd i bil till Danmarksterminalen där vi andra som sagt stod och väntade. Vilken överraskning när vi tog av henne ögonbindeln!
Hon hade fått på sig en sjömansdräkt och fick en bricka runt halsen med uppdrag hon skulle utföra. Stena Line avgick kl 9 mot Fredrikshavn. På båten åt vi medhavd frukost tillsammans, doppade jordgubbar i nutella och hade en allämnt skön start på dagen. Madde fick utföra uppdrag och så kollade vi på ett band som spelade. Hon blev uppdragen på scen och fick sjunga och dansa!
I Fredrikshavn fick Madde fler uppdrag att utföra, bl.a. skulle hon ta en groupie med en dansk och fråga gifta par om äktenskapstips. Vi hade 50 min i Fredrikshavn, sedan gick båten tillbaka igen. På vägen tillbaka fick vi alla lunch som Maddes tärna som ordnat möhippan hade gjort åt alla! Vi fikade kakor som alla innehöll Maddes favorit hallon! Madde fick svara på frågor om hennes blivande man, det utfördes fler uppdrag och så lyssnade vi på bandet igen. 
 
Vill inte berätta allt för ingående om allt då det är synd att avslöja för mycket innan bröllopet, men vi hade i alla fall en fantastiskt rolig dag tillsammans! När vi kom ut från terminalen i Göteborg stod en hummerlimmo och väntade på Madde och hon blev så glad att hon blev rörd till tårar.
Hummerlimmon körde till Kungälv där vi gjorde oss i ordning innan vi gick ut och åt och dansade. Det blev en superrolig dag och det viktigaste av allt är att den blivande bruden blev riktigt nöjd! ♥ 


Kommentarer
Magareta

Åh så roligt att läsa om dig och din familj igen. Har saknat det jättemycket. Hoppas att det löser sig på jobbfronten nu också så du kan få lite lugn och ro. Kramar i massor. Margareta

Svar: Hej! Ja det är väldigt roligt att vara tillbaka! Har saknat att skriva även om jag inte orkat. Vi får se hur frekvent det kan bli nu men jag hoppas jag ska hinna uppdatera då och då i alla fall :) Kram på dig!
Emelie Ceder

2016-04-05 @ 16:49:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0