En paus i solen

Dagen har fortsatt bra. Ingen mer magsjuka! :)
Men tvättandet är minsann inte över för det. Passade på att byta i princip allt i hela lägenheten vad gäller textil för att verkligen rensa ut basiluskerna så det blev en hel del tvätt. Skönt att få rensat ut ordentligt i alla fall och få rent överallt! :) 
 
Är otroligt tacksam över att det inte blev värre än så här för Elias del och att han inte behövde lida mer av det. Idag har han lekt, ätit och druckit som vanligt. Kanske något mindre portioner bara. Simon däremot är fortfarande ganska utslagen stackarn. Trött och energilös. Vi hoppas han mår bättre imorgon. 
Etfer lunch tog jag och Elias oss ut en stund i solen för att leka och komma ifrån allt som påminner om sjukdom. Vi har flera bra lekplatser i området med olika lekställningar. Vi började på den närmast vårt hus. Där finns ett så bra "bord" eller vad man ska kalla det som står i sandlådan, alldeles lagom höjd för Elias att stå och leka vid! Vi tog med hans hink och spade ut som han fick i födelsedagspresent. Där stod han och lekte ett bra tag. Bland det roligaste som finns i hans värld just nu är att lyfta upp, lyfta ned. Fylla, tömma. Min lilla gulleplutt!<3
Efter det gick vi till lekplatsen med babygungan. Vi gungade lite men sen ville Elias mest bara gå och gå och gå. Vi gick på en liten skogsstig och Elias plockade pinnar och döda löv. Fascinerande saker som ligger på marken! Fortfarande vill han helst att man håller honom i handen, även om han kan gå själv. Men det verkar som han tycker det är lite läskigt så han föredrar när man håller i honom. Vi håller på och "tränar" med honom varje dag, även om BVC menar att det går inte att "träna" på det sättet utan ett barn börjar gå när det själv vill och vågar. Vi får väl se hur lång tid det tar innan Elias hellre går själv. Än så länge är det bland det bästa han vet att få hålla oss i en hand och bara gå och gå och gå! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0