Tar tillvara på sommaren

Allt fixande med lägenheten tar som sagt upp största delen av vår tid just nu. Men förra veckan när det var så otroligt varmt ute tog vi faktiskt paus och spenderade en del tid på Brattön. Vi har haft uppemot 34 grader i vår lägenhet så då går det bara inte att vara hemma!
 
I torsdags åkte jag och Elias ut själva på eftermiddagen när Simon jobbade eftermiddag/kväll. Sen jobbade Simon bara förmiddag i fredags så då åkte vi till Brattön och sov där till i lördags. I fredags kväll grillade vi på stranden. På lördagen firade vi Simons farmor och farfars guldbröllop. Då kom (nästan) alla deras barn, barnbarn och barnbarnsbarn ut och så hade vi en heldag tillsammans. De bjöd på riktigt god mat och tårta! Så vi har allt haft flera fina dagar emellan allt ringande och planerande. Här är lite mobilbilder (dålig på att ta med systemkameran):

I söndags åkte vi till Aröds sandstrand med Hanna, Simon och barnen. Perfekt ställe för småbarn! Elias stortrivdes och gick bara rakt ut i vattnet. Så roligt att kunna bada med honom ordentligt i havet! :) Sedan grillade vi hemma hos Hanna & Simon och spelade Carcassonne.

I måndags var jag och Elias med mamma på Backaplan för lite ärenden. Igår var jag och Elias uppe i lägenheten i Kungälv för att ta lite mått och sen hälsade vi på hos Lena, Alexander och Theodor som nu mera är våra grannar!! De har nämligen också flyttat från Göteborg till Komarken i Kungälv så det är jättekul! Elias och Theodor är lika gamla (skiljer bara 3 månader) och vi har 4 min gångavstånd mellan varandra så det är perfekt! Efter det åkte vi hem till mor och far där vi åt middag och mamma klippte Elias hår. Skönt att få det gjort! Kan konstatera att Elias hår växer en aningens snabbare än mitt, tack och lov! ;) Hoppas han slipper ärva mitt dåliga hår som både är tunt (eller "fint" som det kallas), dålig kvalitet och växer långsamt.
 
Idag har jag och Elias bara varit hemma hela dagen. Vi har gått till affären, varit ute och lekt, badat och så har jag gjort jättegoda köttbullar på fin nötfärs från min moster. Jag har haft kontakt både med två olika byggfirmor/snickare och städfirman. Nu är vår lägenhet städad!! :D Ska bara åka dit och se hur det blev. De flesta "småsaker" är åtgärdade nu så nu inväntar vi större saker som ny innerdörr, nya hyllplan, tapetsering av hall och målning av köket. Resten är saker vi måste ta tag i själva, så som installation av diskmaskin. Men imorgon struntar jag i allt sådant, då blir det lek och bus med Lewi på Marstrand! :)
    


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0