Simons 25-års kalas

Förra lördagen hade vi 25-års kalas för Simon. Då vi bor på lite begränsad yta körde vi på varianten Öppet Hus så alla gäster kunna komma och gå lite som de ville. Totalt kom 31 personer om man även räknar en 1,5 månads bebis ;) Jag tycker det blev en bra dag! Det var så skönt att vi inte behövde stressa innan kalaset utan vi kunde verkligen förbereda allt i lugn och ro och njuta av dagen. Simon har gjort det till en tradition att ha smörgåstårta på sitt kalas. Goda smörgåstårtor som våra mammor gör. Så jag och Simon hade ju egentligen bara städ och efterrätt att tänka på. Jag hade bakat tre kladdkakor med chokladkolakräm, bondkakor och vita chokladhavrekakor.  
Första gästerna kom vid kl 14 och de sista åkte hem strax efter midnatt. Vi avslutade kalasandet med att titta på Divergent. Jag och Simon har redan sett den men det hade inte de andra och eftersom den är så bra gjorde det inget att se den igen. Trevlig filmkväll med trevligt folk! Ja som sagt, en bra dag! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0