Premiär i pulkan

Hej!
Idag är det söndag och jag har redan jobbat en vecka! Min första arbetsvecka har jag gått bra. Jag har saknat Elias och det har känts konstigt att inte vara hos honom hela tiden, men när jag väl är på jobbet är det fullt upp och massor att göra hela tiden så då fyller jobbet till största del mina tankar. En dag går fort när man har något att göra. Det är desto mysigare att komma hem sen och träffa Elias när jag varit ifrån honom hela dagen! I och för sig har jag bara "kommit hem" två dagar denna vecka så denna första vecka har väl inte varit en helt vanlig vecka. 
 
I måndags och i torsdags åkte jag hem från jobbet som vanligt, men i tisdags åkte jag direkt hem till Skogströms efter jobbet där vi hade träff med vår lifegroup så då mötte jag Elias och Simon där som åkt kollektivt dit. Vi var 21 härliga personer (inklusive fyra barn) som hade en mysig kväll tillsammans! :) Vi är så många nu så vi delade upp vår grupp i två grupper.
 
I onsdags var jag hemma sjuk från jobbet. Kändes ju bra att börja första veckan med en sjukdag...! :( Jag hade sådan huvudvärk! :( Det har jag haft i ca 10 dagar nu till och från. Så där molande i bakgrunden hela tiden. Förstår inte varför den aldrig släpper! Kändes som en sådär anledning att vara hemma pga huvudvärk och trötthet men nu i efterhand är jag glad att jag stannade hemma. Jag behövde vila helt enkelt och jag är sällan bra på att lyssna på min kropp. Jag är så trött jämt. Det har nog bara varit mycket nu med allt, det har varit många spänningar inför att börja jobba och mitt huvud är fullt av många tankar och beslut hela tiden! Så det är väl inte så konstigt kanske...
 
Som tur var räckte det med en dag hemma. Jag somnade med huvudvärk men när jag vaknade på torsdagen kändes det bättre! Sen var jag ledig i fredags och jobbade igår. Igår åkte jag inte heller hem direkt efter jobbet. Först veckohandlade jag ensam och sen åkte jag hem till min chef och hämtade en diskmaskin. Vi får köpa deras gamla! Vi har redan en diskmaskin men den är inte pålitlig. Ibland startar den inte och diskmaskinsluckan är trasig. Den går bara att ha antingen helt öppen eller helt stängd och ibland hakar den sig så den går inte att stänga alls. Så vi har känt det ett tag att vi bör nog kolla på att köpa en ny. Men att lägga pengar på en ny diskmaskin just nu har inte känts som prio 1. Så att min chef skulle sälja sin gamla kom väldigt lägligt! Den är inte ens gammal! De har bara renoverat sitt kök och köpt ny så det är därför. Hur bra som helst! :) Vi är väldigt tacksamma! Så resten av gårdagen gick i princip åt att lasta hem diskmaskinen och koppla in den. Simons familj kom och hjälpte oss :) 
 
I fredags höll jag och Elias oss hemmifrån så att Simon kunde plugga ifred. Han läser tre kurser på halvfart på distans nu vid Luleås tekniska universitet medan han är föräldraledig. Jag och Elias hälsade på hos Elsa, åt lunch hos mor och far och spenderade sedan eftermiddagen och kvällen med Lewi på Marstrand! Härlig dag! 
 
Ja nu vet ni hur min vecka har varit. Idag har vi varit på gudstjänst och sen åkte vi HEM så nu har jag till och med hunnit vila lite och bara greja med det jag vill! Håller på och fyller i Elias bok ("När jag var liten") och planerar inför hans 1-års kalas. Det var inte meningen att det skulle bli så otroligt mycket text i detta inlägg men ni vet ju hur jag är... ;)
 
Hur som helst. Nu har det verkligen blivit vinter ute, snön ligger kvar och det är minusgrader så nu i veckan hann vi äntligen testa Elias pulka som han fick i julklapp för första gången! Det var mysigt, men kanske att hans föräldrar (speciellt hans mor) tyckte det var lite roligare än vad han tyckte. Elias verkade inte tycka det var något särskilt. Fast han tyckte allt det var roligt när vi drog honom fort. Han gillar ju fart och fläkt den där ungen! Vi tog med oss systemkameran ut så vi tog några bilder :)
 
Nu är det dags att ladda om inför en ny arbetsvecka!
God natt! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0