Långfredagen och Påskdagen

I fredags hade vi en lugn familjedag hemma bara vi tre. Vi var bl.a. ute på en promenad för att spana in olika gårdar till förskolor här i området inför kommande val av förskola. I höst ska Elias börja på förskola är tanken och vi måste sätta honom i kö snarast så vi måste snart bestämma oss. Gårdarna säger givetvis inte allt, men man kan i alla fall se vad Elias kommer få för miljö utomhus och vad det finns för möjligheter till lek osv. Jag vill nog även ringa lite till förskolorna och höra vad de har för inriktning, pedagogik osv. Egentligen skiljer det nog inte så mycket utan de flesta kommunala förskolor skall väl hålla ungefär samma standard och pedagogik... Men vi har så många att välja på (6 st bara här i närområdet) så någonting måste vi hitta som ska vara den avgörande faktorn. Sen är det ju inte säkert att man får den man mest önskat, men vi måste i alla fall rangordna våra önskemål.
Vi vände på sittdelen för första gången så att Elias skulle bli mer nöjd. Det tyckte han om. Han vill så gärna se sig omkring när han sitter i vagnen. Egentligen ska man väl vänta med att vända ett barn för det här med kontakten med föräldrarna osv. Vi får se om detta bara var något tillfälligt eller om vi får ha sittdelen så här nu. Man kan ju vända fram och tillbaka vid behov :)
 
Igår efter gudstjänsten som var kl 16 åt vi påskbord med Simons familj. Jag älskar påskbord, ja julbord också givetvis! Det är ju typ samma mat! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0