Anemonens Spa

I fredags var Simon ledig. Vi hade då bokat in en "Lyxbehandling för två, 70 min" som vi fick i bröllopspresent av Simons syskon för 3 år sedan! Äntligen kom vi oss iväg och fick använt presenten! Under tiden passade Elias farmor och faster Elias hemma hos oss. Det var härligt att få komma ut lite på egen hand. I behandlingen ingick rygg- och nackmassage i 35 min och en ansiktsbehandling i 35 min. Avkopplande och välbehövligt!
 
Efteråt åkte vi till Bauhaus och fick äntligen tag på en fungerande färg att måla om soffbordet med. Tredje burken gillt kanske? Första tanken var att vi ville måla bordet vitt men att ändå trästrukturen skulle synas igenom. Vi fick då rekommendationen att köpa panellack. Vi målade ett antal strykningar men bordet blev inte vitare för det. Vi åkte tillbaks och det visade sig då att vi inte fått vit lack utan bara genomskinlig. Vi gjorde ett nytt försök med den vita panellacken och nu blev det lite vitare men efter att vi målat tre gånger var vi långt ifrån nöjda och kände att vi kommer behöva måla varje sida typ fem gånger för att det ska bli så vitt som vi vill ha det. Inte värt det. I fredags åkte vi då som sagt tillbaka igen och bestämde oss till slut för att bara använda en vanlig vit färg helt enkelt. Det blir mer täckande än vi tänkt oss men det blir nog bra ändå. Nu är vi en bit på väg i alla fall!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0