Halloweenparty

I lördags kväll lämnade jag Elias och Simon hemma och åkte på halloweenparty! Haha det var år och dagar sedan jag klädde ut mig så först visste jag inte vad jag skulle klä ut mig till. Men så kom jag på att jag hade kvar gamla grejer hemma hos mamma och pappa. Så smidigt, hade känts onödigt att lägga pengar på utklädningskläder! Ja det hade jag inte gjort helt enkelt. Så det var tur för mig att de sparat min häxhatt och cape! Klänningen fick jag låna av syrran!
Mina vänner var utklädda till rosa, isdrottningen i Narnia och Lotten hade målat sig som de gör i Mexico (om jag inte minns fel) när de firar halloween.
Det var en riktig halloweenkväll där alla var utklädda och det bjöds på pumpapaj, snacks med blod och spindelklubbor. Therese hade gjort hemmagjorda spökmaränger, jättesöta! Det var jättefint ordnat alltihop!
Jätteroligt att bara få träffa vännerna och umgås, var längesedan jag träffade vissa av dessa! Jag snor en bild från Linda: ;P
Det blev en jättetrevlig kväll och jag hade svårt att slita mig, men till slut körde jag hem strax efter midnatt. Jag somnade vid kl 02 och sen vaknade Elias 06.45, wiho! Då var det bara att ta sig upp och åka iväg på gudstjänst! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0