Vardagen här hemma

Lite bilder från idag.
Elias blir mer och mer medveten om sin omgivning och vill gärna vara med och se sig omkring. I bärselen i morse tittade han nyfiket omkring. Sedan gick vi ut men det började givetvis regna så det blev bara en snabb promenad i området. Vi spanade in de två lekplatser som finns här bland husen. Där kommer säkert Elias leka en hel del när han blir större.
Dagen fortsatte i soffan framför många avsnitt "How I met your mother". Nu har jag nästan sett klart säsong 1 och när Simon kom hem hade han köpt säsong 2! :)
Ikväll har Elias och jag kollat på Top Model Sverige vilket vi gör varje mån-tors kväll ;)
Nu har Elias och jag varit hemma tre dagar i rad. Börjar bli lite tråkigt. Jag vill träffa folk! Å andra sidan har jag fått gjort en del. Bl.a. har jag äntligen skickat in födelseannons till Kungälvsposten och Göteborgsposten, håll utkik i GP imorgon! ;) Imorgon är det i alla fall slut på ensamheten hemma. Först ska vi till BVC, sen hem till mor och far och sen ska jag äntligen återuppta en av mina vanliga sysselsättningar. Jag brukar ju vanligtvis vara engagerad i en hel del i veckorna men sedan Elias föddes har jag av naturliga skäl inte deltagit i något sådant. Nu längtar jag som en tok! Så imorgon har jag tänkt gå på vår Lifegroup och träffa härliga vänner! Åh vad jag ser fram emot det! På lördag ska Elias för första gången "utsättas" för en större folkmassa då vi ska på kalas och på söndag har vi tänkt gå på gudstjänsten. Imorgon blir han ju ändå 1 mån och 1 vecka gammal och de värsta virus-månaderna är över så det borde inte vara något problem. Hoppas hoppas!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0