Lite nytt i vardagsrummet

Tillökning i familjen kräver mer förvaringsutrymmen. När vi var på IKEA i januari och köpte lite smått och gott köpte vi även en ny expedit-hylla. Vi har sedan tidigare en i björk bakom vår soffa i vardagsrummet. Men planen var att köpa en svart möbel och ha bakom soffan istället. Pga att expedit-möblerna är så prisvärda fick det bli en till sådan (även om vi egentligen var sugna på en svart avlastningsmöbel i Hemnes-serien). Igår byggde vi ihop den.
 
Före och efter:
Den i björk reste vi istället upp på höjden och ställde mot väggen mellan köket och vardagsrummet. Till den köpte vi svarta förvaringslådor. Ju mer Elias växer desto fler leksaker och grejer kommer han troligtvis ha och då tänkte vi att det är bra att ha en plats för hans grejer även på övervåningen. Det är ju bra om han kan få leka där jag och Simon är så vi har uppsikt över honom. Dumt att lämna honom ensam att leka i hans rum på nedervåningen om vi befinner oss på övervåningen ;) Bordet och den vita fotöljen som stod där innan har vi lyft ner till Elias rum. När vi har byggt ihop spjälsängen och fått mer ordning ska ni även få bilder på Elias rum :)

Här får man en bättre helhetsuppfattning: (bortsett från att ena bilden nedan är tagen i juletid)

Nu vill vi bara ha en ny, snygg matta ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0