Sjuksköterskeexamen

I fredags tog Ellinor sin sjuksköterskeexamen och blev så äntligen klar! På eftermiddagen var det öppet hus med smörgåstårta och diverse godsaker!
Du kanske också har anledning att göra en tårta eller cupcakes med sjuksköterskemotiv? Formen för att göra stetoskopet, saxen och de andra små söta grejerna hittar du här! Det är en siliconform som är mycket lätt att använda!
Det röda korset har Ellinor skurit ut själv i röd sockerpasta och tårtan är täckt med vit sockerpasta. Bokstäverna och siffrorna tryckte jag ut i lila sockerpasta med denna bokstavsutstickare.
Tårtan var fylld med vit chokladmousse och skogsbärsmousse.
Vi hade även gjort minimorotcupcakes, mamma hade bakat toscakaka, moster hade bakat formekakor och mamma och Ellinor hade gjort en marsipantårta och en gräddtårta med hallon.

Idag har hon och William åkt till Teneriffa för lite semester innan hon nästa vecka (jag tror det var nästa vecka?) börjar jobba som sjuksköterska på Kungälvs sjukhus! GRATTIS ELLINOR!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0