Scandinavian Cake Show 2014

Här följer nu bilder från gårdagens tårtutställning! 
Det var verkligen helt perfekt att ha utställningen på restaurang Club Evegreen. Stort, luftigt och gott om plats.
Årets Temabord var Steampunk. Riktigt coolt!
Nytt för i år var tårtmakarborden. Tårtdecor får väldigt många förfrågningar om olika tårtbeställningar men vi gör ju inga tårtor på Tårtdecor. Vi har bara produkterna, kunskapen och inspirationen för att lära andra göra sina egna tårtor. Därför passade det bra att de som faktiskt gör tårtor på beställning fick ställa ut och visa upp sig. Det är kanske inte alla som har samma intresse att göra sin egen tårta utan vill bara smidigt få köpa en färdig tårta av någon annan ;)
I båsen till vänster satt de tillresande demonstratörerna från England och demade när de inte höll i någon av helgens mini-kurser. Även några kollegor och lokala tårtfantaster satt och demade.
Tårtor från tidigare tårtutställningar:
Table of Honour. Vinnartårtor från Scandinavian Cake Show 2012.
För Scandinavian Cake Show handlar ju inte bara om tårtutställare, demonstratörer och kurser. Till stor del är Scandinavian Cake Show en tävling för vem som helst som vill ställa upp med sin tårta och tävla i olika kategorier: Bröllopstårtskategori, Motivtårtskategori, Ungdomskategori och Barnkategori. Alla som kommer på utställningen får således vara med och rösta på vilken tårta de tycker är finast.
Mer om det kommer i separata blogginlägg!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0