Lek, mys, kalas och trevligheter

Denna vecka har vi varit iväg hela dagarna tre dagar i rad! I måndags hade vi det lite lugnare. Jag och Elias var nere på Backaplan med Emma och Trolle och köpte lite julklappar mm och sen var vi bara hemma och grejade. Men i tisdags var vi ute på Marstrand och lekte med Lewi! Längesen som Elias och Lewi fick leka ordentligt så nu var det på tiden. Vi hade en supermysig dag med lek, lunch och promenad. Denna vecka har det verkligen blivit kallare och man känner att det är vinter, även om vi inte fått någon snö än. Fast idag är det milt och regnar... :(
Elias lånade Lewis läragå-vagn. Elias har ingen egen men han önskar sig en i julklapp. Han går bättre och bättre. Roligast var när vi satte Lewi i vagnen och Elias fick köra honom! Haha det såg så gulligt ut! En lagom vikt i vagnen så att det inte går så fort ;)  

I onsdags åkte vi hemifrån vid 10 och kom hem vid 21.30. Först var vi på Öppna Förskolan i pingstkyrkan. Näst sista gången nu innan jul. Sedan var vi på födelsedagsfika för Hanna. En supermysig dag med massa mysiga barn, härliga föräldrar och gravidmagar!

Igår åkte Elias och jag hemifrån vid 8 och kom hem vid 19.30. Jag jobbade så Elias var hos sin mormor och morfar. Idag har vi en lugnare hemmadag. Simon är ledig idag eftersom han jobbar imorgon. Då ska vi på kalas för Madde som fyllde år igår. Trevligheter på gång hela tiden! :)
 
Hoppas ni får en bra helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0