Juldagen

Efter gudstjänsten kl 11 på juldagen åkte vi hem till min familj för att fira jul där. Det blev en dag med god julmat, fika, gemenskap och klappar.   
Två suddiga bilder när vi öppnar en av Elias julklappar. Det bor ju två katter hos mina föräldrar och Elias tycker de är mycket spännande! Han skrattar när han ser dem och följer dem med blicken. Han är dock ganska hårdhänt så man får hålla koll på honom när katterna är i närheten. Han tar ett stadigt tag i den stackars pälsen... 
Åter igen är vi så oroligt tacksamma för allt fint vi fick! Jag och Simon fick bl.a. en hel del nytt till sovrummet; överkast, pläd, prydnadskuddar och sängkläder. Vi fick även en traktörpanna, en pall med förvaring till hallen, ett glöggset med 10 muggar och en skål mm mm. Jag fick även ett bidrag till att köpa mig en armbandsklocka. Jag har ingen ordentlig klocka och jag har länge velat ha en så jag blev verkligen jätteglad!
Elias fick bl.a. en pulka, pussel och bordslampa från Pumpkin, böcker, body och en gosedjursgris (som påminner om "Bamsen") från Maileg. Ni vet, den här grisen:
Sååå söt!!
 
Här är det som Elias fått i julklapp från Pumpkin! Älskar den serien! Tycker den är så fin. Älskar de små ugglorna!
 
Vi är jättenöjda med allt!! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0