Läkarkontroll

Idag har vi varit på BVC för 2-månaders kontroll. En läkare lyssnade på hjärtat, kontrollerade rörlighet i lederna, stadighet i nacken osv. Allt såg fint ut. Ja det enda som egentligen gnager oss är ju det här med Elias eventuella mjölkproteinintolerans. Det har blivit lite bättre men inte helt bra ännu. Nu har vi till och med fått remiss till Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus för läkaren tyckte att symptomen borde vara helt borta nu när jag ätit mjölkfritt så länge. Det börjar bli en väldigt stor cirkus alltihop. Men jag är inte så orolig. Eftersom Elias mår så bra i övrigt vill jag inte tro att det är något allvarligt. Om inte symptomen försvinner nu medan jag äter mjölkfritt är det troligtvis inte mjölkproteinet som spökar. Visst, då kan det vara något ännu värre, men det tror jag inte. Jag vill tro att det finns en naturlig förklaring.
 
Nu var Elias 60,5 cm lång och vägde 6400 gr! Jag skrev ju i söndags att jag trodde att han säkert vägde 6 kg nu och det var ju till och med lite mer än så. Han har gått upp 705 gr på 12 dagar!
 
Idag är Elias en liten elefant som ligger och tittar förundrat på sin mumin-mobil ;)
Detta har Elias fått av Alexandra och henne har vi träffat idag efter BVC-besöket! Vi tog en kaffe i solen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0