Det där med storlekarna...

Jahopp. Jag som nyss hade börjat använda storlek 56 på Elias. Nu kan han redan ha vissa plagg i storlek 62, inte okej! ;) Han växer verkligen så det knakar. I söndags hade Elias en skjorta och jeans i stl 62. Lite stora fortfarande men det funkade.
Pyjamasarna i 50/56 börjar bli riktigt små nu så i natt har han haft en pyjamas i stl 62 och han kan även ha en del bodys i stl 62. I söndags fick han bodyn nedan och en gullig skylt av sina fastrar. Det var så roligt för just den skylten tittade jag på när jag var på Klädkällaren, men den fanns bara i rosa med texten "Här bor en prinsessa" så det var ju klockrent att de nu hade hittat den i blått och med prins istället!
 
Idag är det 1 april, Elias farmor fyller år, våren närmar sig med stormsteg och snart är det påsk. På balkongen har de första påskliljorna nästan redan blommat över. I natt har vi haft en väldigt bra natt. Det förändras verkligen från dag till dag hur Elias beter sig, ibland är han jätteledsen och ibland är han lugn som en filbunke. Igår kväll hade han en skrikperiod. Provade då att lägga honom i vagnen och körde fram och tillbaka i hallen. Vid midnatt somnade han och sedan vaknade han inte förrän 05! Vid 06.30 somnade han om i vagnen och sov till 08.50. Han sov alltså i vagnen i hallen hela natten. Första gången han inte sov i vårt sovrum. Jag har fått ca 7,5 timmas sömn i natt, underbart! Jag tror Elias har sovit väldigt bra också för idag är han så lugn och nöjd så. Fortsätt gärna så tack! ;)
Hoppas ni får en skön dag i solen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0