Positiv energi

Har precis kommit hem från en härlig kväll på BARA VARA och krupit ner i en renbäddad säng. Blev en riktigt mysig kväll med ca 25 ungdomar. Vi började med att be för varandra och sen blev det varma mackor, chokladmuffins, pingis, häng och Disneyfilmen Atlantis. Vi visar Disney-klassiker här i början av hösten. Hade egentligen tänkt hyra Herkules men den var uthyrd...
 
Jag har känt mig ovanligt pigg, glad o full av energi ikväll. Hade tänkt åka hem lite tidigare eftersom jag ska upp o jobba imorgon, men det var så kul där och jag kände mig pigg så vi kom inte iväg förrän vid halv 12. Vet egentligen inte varför jag känner mig så glad. Men jag är en extrovert person och extroverta får sin energi av andra människor. Först var det en jättetrevlig man i kassan på Backaplan, sen mötte jag flera goa människor på Maxi och sen har jag fått prata med många härliga ungdomar ikväll :) Så jag kände mig extra pepp på BARA VARA ikväll och tur är väl det. Som ledare kan det ta ganska mkt energi att vara där också så man behöver känna sig laddad innan. Nej, nog om detta! Nu börjar jag jobba om 9 timmar. God natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0