Sjuk och ensam

Idag mår jag inte så bra. Vet inte men min långledighet blev kanske lite väl intensiv? Ont i halsen, hes, förkyld och känner mig allmänt trött och hängig. Det stramar och drar väldigt mycket i magen. Men bebisen lever runt där inne och sparkar och har sig så jag antar att allt är bra med den i alla fall! Hade bara 36,5 så ingen feber i alla fall. Gick till jobbet i morse men kände mig inte helt kry så framåt eftermiddagen bestämde jag mig för att gå hem tidigare. Jag skulle bara avsluta det jag höll på med. Så vad hände? Kom jag hem tidigare? Nej nej. Inte ens när jag bestämt mig för att gå tidigare lyckas jag komma ifrån i tid! Lite ironiskt. Jaja, så är det. Behövde ju avsluta det jag höll på med.
 
Har varit ensam hemma hela kvällen. Simon är på möte med mediarådet i kyrkan. Han har uppmanat mig via sms hela eftermiddagen att ta det lugnt. Att inte gör mer än nödvändigt. Han fick mig att lova att bara göra det jag måste och sen sätta mig i soffan och VILA (med stora bokstäver ja). Så jag har lagat middag, inte tagit hand om disken, och sen vilat i soffan framför flera avsnitt That '70s show med en mumsig bit av kladdkakan.
Men nu har jag tagit mig ner till datorn för jag MÅSTE verkligen få fyllt i min ansökan om graviditetspenning. Fy vad det är tråkigt. Just nu krampar det i benet och det spänner så i magen och jag vill egentligen bara gå och lägga mig... Usch vad ensamt det känns här utan Simon föresten :/ Nej vi får se vad jag lyckas ta tag i! Och så får jag se hur jag känner mig imorgon när jag vaknar om jag borde åka till jobbet eller ej. Det är så typiskt bara för jag har tid hos barnmorskan imorgon kl 8.00 men jag får väl ringa och avboka. Jag som såg fram emot att lyssna på min bebis hjärtljud! Vi får hoppas jag känner mig bättre imorgon. 


Kommentarer
Smulfrun

Usch det låter inte roligt. Ta hand om dig och bebben! Stor kram!

Svar: Tack! <3 Kramkram!
Emelie Ceder

2013-11-05 @ 01:29:13
URL: http://smulfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0