Göteborgs Choklad- och Karamellfabrik

I lördags var dagen som vi hade bestämt sedan 21 september. Då skulle vi hänga tillsammans i ungdomsrådet och bara ha kul. Vanligtvis blir det så mycket fokus på planerande och organiserande av bara vara och våra roller som ungdomsledare, av naturliga skäl givetvis. Men denna dag ville vi hitta på något roligt tillsammans utan att i första hand fokusera på hur vi utövar vårt ledarskap. Simon och Malin hade fått i uppdrag att planera dagen så vi andra visste ingenting om vad vi skulle hitta på! Så spännande! Det var längesedan som man fick en överraskning! Det enda vi visste var att det kunde bli kladdigt och att det var gravidvänligt... ;)
 
Vi åkte buss till Göteborg och det visade sig att vi skulle till Göteborgs Choklad- och Karamellfabrik i Kronhusbodarna. Vi skulle få gå på ett Chokladevent vilket innebar att vi fick äta så mycket choklad vi orkade och sedan bakade vi tryffel som vi fick doppa och garnerar till praliner. Hur mysigt som helst! Det var verkligen en uppskattad överraskning som passade perfekt nu när vi närmar oss jul.
Efter lite suktande i butiken som ökade chokladsuget fick vi komma in på själva eventet. Vi fick röda, snygga t-shirts allihop för att skydda våra kläder.
Vi fick dekorera med havssalt, chili, kanel, tuttifruttiströssel, lakrits mm.
Vårt härliga gäng!
Kvällen avslutades sedan på Jensen's Bøfhus med många goa skratt haha!
Hahahaha kärlek <3
 
Tack Simon och Malin för ett riktigt bra arrangemang! :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0