Sista dagen som 24-åring

 
Hej!
 
Idag är det sista gången jag skriver som 24-åring. Har haft en jättebra helg med 25-årsfirande i lördags. 38 härliga människor kom hem till oss i lördags och givetvis skall ni få bilder att se från denna händelse ;) Men just nu är det fullt ös som vanligt så idag får det räcka med en bild på en cupcake... I söndags var jag helt trött och slut efter tre dagar med bakande, marinerande, spritsande, kokande, vispande, kavlande, dekorerande... ja ni fattar ;) Tog halva söndagen innan jag ens kom igång. Vi åkte och kollade på dator till mig för jag hade önskat mig bidrag till det i födelsedagspresent. Min dator fyller 5 år imorgon, det är en inte längre flyttbar bärbar dator om man säger så... Den stänger av sig lite då och då och ja... Jag behöver en ny helt enkelt. Hittade en som jag fastnade för men ska fundera lite.  
 
Igår efter jobb och träning behövde jag handla lite på Maxi så jag var inte hemma förrän typ halv 9 och då skulle jag laga middag. Efter det fortsatte jag diska det som inte får diskas i diskmaskin efter helgens kalas. Så ja, det blev inte så många timmar kvar på den dagen. Hade ett mail jag behövde svara på och plötsligt var klockan 00.30! Idag hade vi ungdomsråd direkt efter jobbet och imorgon är det studentuppvaktning som gäller! Ska försöka fira min födelsedag lite också, även om det mesta firandet skedde i helgen :) Snart är det redan fredag igen och då har vi BARA VARAS stora sommaravslutning "Pimp your ride". Det kommer bli grillning, musik, sumobrottning i stora dräkter, jätteboxning och tävling där alla får sms-rösta på det fordon man tycker är snyggast. Första pris är ett guldkort på Liseberg. Kommer säkert berätta mer om detta längre fram.
 
På lördag jobbar jag, sen är det kalas, på söndag ska vi grilla med församlingen och ja, sen är det ny vecka igen. En ny vecka med bara fyra arbetsdagar, nationaldag, flera studenter, en eller kanske två olika hjälpa-till-att-flytta-dagar, samt ytterligare ett kalas. Jag bara inser att bloggen kommer prioriteras ner. Maj/juni är alltid en intensiv period. Dessutom har vi högsässong på Tårtdecor nu.
MEN VI HÖRS HÖRRNI! ;D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0