Pingsthelgen

Hej hej alla sköna människor!
 
Jag har haft tre sköna dagar! Haha och nu när jag tänker efter har jag varit på ICA Maxi tre dagar i rad, kul... I fredags bakade jag innan jag körde upp till Kungälv för att klippa mig. Sen gick jag runt lite i Kungälv och bara njöt av värmen. Det har ju varit så otroligt varm och soligt nu de senaste dagarna! Fast just nu regnar det, nästan lite skönt att temperaturen får sjunka lite. När jag kom hem från Kungälv lagade jag middag och sedan pratade jag med IF i 30 minuter i telefon. Det är ju en hel vetenskap det där med försäkringar...
 
På BARA VARA på kvällen spelade vi brännboll och grillade. Blev en riktigt ljum och härlig kväll utomhus. Jag tappade helt tidsuppfattning när det var ljust så länge och jag gick runt i bara T-shirt. Frågade vad klockan var och när jag fick höra att den var 22.30 trodde jag knappt mina öron! Underbart!
Igår var det Pingstafton och dagen började med jobb. Efter det var jag en snabbis in på Maxi och sen var jag hemma i 30 min innan det var dags att åka på kalas för Simons pappa som fyllde år igår!
Jättegoda pajer och sallad!
Efter kalaset drog vi vidare ut till Marstrand där vi kollade på Eurovision Song Contest på projektorduk tillsammans med 13 andra ungdomar!
Hemmagjord Tryffel och andra gosaker!
Kom hem vid 2 inatt så idag tog vi oss en lång sovmorgon. Problemet är bara att det blir så varmt i vår lägenhet så man vaknar av värmen. Men det var ändå skönt att ligga och dra sig och inte ha något att stressa upp till. Efter sen frukost åkte vi upp till Maxi i Kungälv och STORhandlade (veckorhandling + handling inför kalas). Skönt att ha det gjort.
 
Annars händer inte så mycket idag. Har fått upp tre fina tavlor i form av ord på väggen som jag fick i julklapp av Ellinor för typ 2 år sedan, äntligen! Lyckades aldrig bestämma mig i förra lägenheten vart jag ville ha dem, men nu har jag äntligen bestämt mig. Bild kommer när ni får bilder på resten av nyheterna här hemma ;) Har varit några varv upp och ner i källaren med grejer också och nu har Simons päron precis varit här och lämnar extrabord och stolar. Om ca 20 min börjar finalen i hockey-VM mellan Sverige och Schweiz så då vet jag en som kommer sitta bänkad vid TV:n, jag får med andra ord "kontoret" för mig själv här nere ;) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu faktiskt och det känns sköööööööööööööööööööönt! Lite you-tube klipp på musikvideos jag inte sett kanske? Eller ännu ett blogginlägg om filmer jag sett på sistone? Framför allt ska jag försöka gå och lägga mig i tid så jag blir av med den här tröttheten jag ständigt känner. Önska mig lycka till!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0