Ja visst gör det ont när knoppar brister

Idag hände det.
När jag satt vid frukostbordet imorse och tittade ut genom fönstrena såg jag att björkarna börjat slå ut! Det måste hänt bara över en natt. Igår la jag inte märke till några gröna blad, idag syns de överallt! Underbart!
Längre bort runt husknuten är trädkronorna alldeles rosa! (Vet inte vad sådana träd heter.)
Dock har inte vädret varit något vidare idag. Det var jättefint imorse så jag tog bara linne och jeansväst under skinnjackan till jobbet, men sen började regnet vräka ner... Blommorna har helt fått ge vika av de tunga vattendropparna.
På väg hem från jobbet svängde jag förbi Vårväderstorget och hämtade ut ett paket från Ellos :)
Paketet innehöll en av de hissgardiner som jag beställde i söndags. Jag kom dock inte upp i Ellos minimiordervärde när jag skulle beställa så jag fick slänga med ett linne också. Den andra gardinen jag beställde kom ända hem i brevlådan igår, den beställde jag från Sovtex. Så nu är min plan och snarast få upp dessa gardinerna i fönstrena så jag kan slippa de malplacerade julgardinerna! Blir lite knasigt med julgardiner i fönstrena när våren spirar utanför.  
 
Imorgon är en röd dag, närmare bestämt Kristi himmelfärds dag, så Tårtdecor har stängt och jag är ledig! I min almenacka står med stora bokstäver "TA DET LUGNT". Jag ska verkligen försöka. Har tänkt sitta vid datorn heeeela dagen och "blogga ikapp mig", alternativt stryka och hänga upp gardiner om jag inte orkar det ikväll. Vill ner i källaren också och hämta upp mina vår- och sommarkläder och plocka ut stickat och liknande ur garderoberna. Simon ska vara i kyrkan hela dagen och spela in film med filmteamet så jag har hela dagen för mig själv! Får se om jag/vi lyckas maka oss till torsdagsklubben ;) Där vankas det i alla fall Machinegun Preacher (aldrig hört talas om den!) Jag lovar att höra av mig imorgon Tove! ;)


Kommentarer
Din trogna läsare T ;)

Jag ser fram mot att höra av dig. ;D

2013-05-09 @ 11:26:07
URL: http://smulfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0