Att ta tillvara på dagen

Var inte hemma förrän vid halv 8 igår kväll. Fortsatte röja i köket och diska fat, plåtar och tårtbrickor från kalaset i helgen. Kände att jag bara behövde vara hemma och komma i ordning. Det står fortfarande fullt med extrastolar och bord här. Som tur är så är jag ledig idag så nu har jag tid! Dessvärre blir jag nästan handlingsförlamad när jag vet att jag har flera lediga timmar på mig att göra vad jag vill! Det är så mycket jag vill. Å ena sidan vill jag bara spendera en dag i soffan och kolla på film, å andra sidan vill jag ut och springa och se mig omkring i området. Passerar en tjärn/damm med gångstig runt varje dag när jag kör till jobbet som ser så mysig ut att ta sig runt. Så jag vill ta mig dit och se hur det ser ut. Har några samtal jag behöver ringa också och så är det lite annat som behöver fixas. Sen ska jag vara i Kungälv tidigare än vanligt för i eftermiddag har vi mycket att förbereda inför kvällens stora sommaravslutning på BARA VARA. Så jag får se vad det blir utav den här dagen. Dags att sluta skriva och ta några beslut! ;)
 
Måste bara visa er vilken vacker utsikt jag hade från mina köksfönster förra veckan.
Jag känner sådan frid bara av att titta ut genom fönstrena och se allt det gröna framför mig! Jag vet inte varför det påverkar mig så starkt. Kanske för att jag är uppvuxen på landet? Jag älskar de gröna träden och hur man ser att solen fortfarande lyser på tallarna längre bort. Vi har tyvärr bara öst-läge så vi har morgonsol, men det är trevligt att vi ändå kan se kvällssolen lysa på de ställen där den tar sig runt de höga lägenhetshusen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0