Tillbaks i garaget

Igår fick vi en ny bilplats!
När vi flyttade hit i oktober fanns bara bilplats i bur i garaget ledigt. Vi fick ta vad som fanns, vi behövde ju någonstans att ställa bilen!
Men att stå i bur tyckte vi var ganska bökigt. Först ska man visa upp sin bricka för en avläsare så att garageporten går upp så att man kommer in i garaget. Sen ska man gå ur bilen, låsa upp hänglåset på buren, dra bort gallergrinden, hoppa in i bilen igen, köra in bilen i buren och sedan låsa hänglåset igen. Lite för många turer... Så från och med 1 december fick vi en vanlig bilplats utomhus istället.
Men bilplatsen vi fick låg ganska långt ifrån vår lägenhet. Det mest optimala hade varit att få stå i garaget men utan bur. Så i januari sökte vi 4 bilplatser i garaget. Från och med igår har vi nu en plats där! :) Givetvis fick vi nr 13! ;)
Nej jag skoja bara, vi fick bilplats nr 113. Men nästan!
Nu känns det bra. I garaget slipper vi skrapa rutor nu på vintern och förhoppningsvis förblir garaget ganska svalt på sommaren så att bilen inte är kokhet när man ska sätta sig i den. Dessutom ligger garaget så nära vårt hus. Den här bilden är tagen från vårt köksfönster:
 
Ja så ser det ut, garaget. Det är 3 våningar högt. Vi står på våning 2. Men man kan inte komma till våning 3 genom att köra in på våning 1 och upp på våning 2, utan till våning 3 finns en särskild port. Om det var någon som ville veta.... ;) Fint väder ikväll föresten.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0