My busy week

Säger bara ett ord: Busy!
Idag är det en vecka sedan jag bloggade så ni förstår säkert vad jag haft för en vecka ;)
 
Måndag: Jobbade till kl 17. MRL. Hem och njuta av min "tv-kväll". Sova.
Tisdag: Jobbade till kl 18.30. Församlingsledningsmöte 18.30-21.30. Hem och sova.
Onsdag: Jobbade till kl 17. Hem och förbereda lite vad jag ska säga i Livorno. Vi kommer ha andakter och undervisning under vår resa till Italien och jag ska få dela med mig av mitt favoritämne. Det borde ju inte ha undgått någon vad jag brinner för. Precis. Kommunikation såklart! :D Satt och läste igenom gamla skolarbeten och kurslitteratur hela kvällen.
Torsdag: Jobbade till kl 18.30. Ungdomsråd 18.30-20.00. Hem och sova.
Fredag: Jobbade till kl 16.00. Äta en bit mat med Simon. Planera Livorno kl 17.00. Förbereda för BARA VARA. Bara Jesus 19.00. BARA VARA 20.00.
Lördag: Upp till Trollhättan och hjälpa Ellinor flytta.
Söndag: Idag är en härligt solig dag. Simon har varit på gudstjänsten och haft ljudet men jag har faktiskt varit hemma hela dagen. Kände att jag ville ha åtminstone en sovmorgon denna vecka och bara vara hemma och ta det lugnt. Igår köpte jag Breaking Dawn Part 2 på DVD så idag har jag unnat mig att sitta i soffan och kolla igenom allt extramaterial. Nu har jag sett allt extramaterial till alla filmer och ikväll ska Simon och jag kolla på Breaking Dawn Part 2 för Simon har inte sett den än :) I övrigt har vi städat hela lägenheten. Jag har passat på att torka ut lite köksskåp nu när alla köksluckor är borta. Spännande hur dammigt det kan bli bakom spisknapparna...!
 
Som ni ser har jag fullt upp i veckan men jag har också lyckats prioritera sömn förvånansvärt mycket vilket känns bra. Känner mig ändå ganska pigg trots all aktivitet. I veckan som kommer har jag inte så mycket inbokat efter jobbet. Jag ska koncentrera mig på att förbereda inför Livorno-resan. Kanske börja packa så smått osv.
 
I kökfönstret har det varit en kamp mellan jul och påsk. Julen varar ju som bekant ända in till påska, men nu har faktiskt julstjärnorna gett upp och påskliljorna segrade. Julstjärnorna har fått åka ut med soporna.
Lite tråkigt i år är att jag inte kommer påskpynta någonting här hemma. Ingen idé att dra fram allt påskpynt när vi åker utomlands på skärtorsdagen och kommer hem när påsken är över. Men jag älskar påsk och dess härliga, ljus färger och jag skulle vilja fylla hela lägenheten med fjädrar, ägg och kycklingar. Men i år får det räcka med lite påskblommor. På Tårtdecor har vi fått in en hel del nya grejer inför påsk, klicka här för att komma direkt till vår påsk-kategori! :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0