Äntligen nya luckor på g

En snabb uppdatering här ifrån soffan!
Äntligen börjar det hända något. Idag när vi kom hem från jobbet hade vi fått en lapp från hantverkaren om att de kommer hit på tisdag och plockar ner våra köksluckor. De ska måla om dem och detta blev vi lovade redan i oktober när vi flyttade in. Då sa husvärden att det tyvärr först kommer ske efter nyår. Visserligen är "efter nyår" relativt, men nu när vi ändå är inne i mars månad tycker vi det är på tiden att det händer något! Så idag ringde Simon hantverkaren och vips så fick vi ett besked i brevlådan. Sammanträffande? 
 
Arbetet kan ta 1-2 veckor så nu får vi leva utan köksluckor ett tag men det är det värt. Hoppas det blir snyggt! :)
 
Efter många om och men har jag nu landat i soffan. Kan inte komma på något mer jag måste göra. Igår kväll ältade o tänkte jag för länge och höll på o greja med allt som upptar min tid så till sist blev det ingen ide, men nu så. Nu tänker jag bara slappa en stund. Tänk att det ska va så svårt. Har två fullspäckade dagar framför mig nu så förmodligen hörs vi först på söndag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0