En lyckad dag på stan

Igår åkte jag in till centrum. Skulle spana in rean på Villeroy & Boch på avenyn, men tyvärr hade de inte den servis vi samlar på (Gray Pearl) på rea. Den har de aldrig på rea berättade butiksbiträdet. Den säljer så bra ändå. Det var ju typiskt! Synd att den är så dyr. Men den är fin och det var den vi ville ha, så ja ja... Köpte en kaffe och en mjukglass som jag åt i solen. Det var så skönt och jag hade ingen direkt tid att passa.
Gick in på Din Sko och köpte ett par skor på rea. 
Sen gick jag vidare och gjorde det som var huvudsyftet med dagen: Köpte bröllopspresent. När det var avklarat passerade jag Stadium så jag gick in en kort stund och kikade. Fick tag på en bikini och ett linne på rean. När jag kom till kassan och det visade sig att jag bara skulle betala 100 kr blev jag så förvånad att jag till och med fick fråga hur det kunde bli så hehe... Det visade sig att de just idag började med rea på rean. Halva reapriset. "Så du har tur idag" sa killen i kassan. Grymt! En bikini och ett linne för 100 spänn, vilket kap! Så jag var med andra ord riktigt nöjd när jag satte mig på spårvagnen på vägen hem. Fick tag på allt det jag behövde :)
Kvällen spenderade jag med Tove och Lemuel! De grillade hemmagjorda hamburgare som vi åt utomhus, hur gott som helst! Vi fick en riktigt trevlig stund. Var längesedan som vi sågs bara vi. Så det blev en väldigt mysig kväll!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0