Årets första dopp

I lördags var jag äntligen ledig samtidigt som det var fint väder ute! Jag hade bestämt mig tidigare i veckan att om det blev fint väder på lördagen så skulle jag minsann ta mig en heldag vid havet. Och så blev det! Simon och jag åkte ut till Brattön till Simons familj och fikade, solade, badade och grillade.
Det var riktigt skönt i vattnet! Termometern visade precis under 20 grader. Inte illa. Tråkigt bara att det dröjt så länge innan jag kunde ta årets första dopp i år. Men det har ju inte varit någon ihållande värme så det har tagit ett tag för havet att bli varmt. Inte så mycket att göra åt...

Grodperspektiv på kubbmatchen.
Kvällen avslutades med grillat kött hemma hos mamma och pappa. Lyxigt med grillat två gånger på samma dag!
 
Igår var vi på 3-års kalas för mitt kusinbarn! Där fick jättegod grillad korv med bröd och tårta. Sedan åkte vi ut till Marstrand och fick grillat hos herr och fru Daun. Miriam hade gjort cheesecake och den var helt ljuvligt god! Längesedan jag åt cheesecake.
Så jag och Simon har med andra ord blivit riktigt bortskämda i helgen med grillat 4 gånger på två dagar! Det är sommar det! :)
 
Nu ska jag dra mig mot sängen, har ont i huvudet och känner mig jättetrött. Blir en ganska tuff vecka då vi bara är två kvar på jobbet denna vecka, alla andra har semester. Men det är helt okej. Detta är sista arbetsveckan för mig innan jag går på semester! På lördag kommer jag stämpla ut en sista gång på 4 veckor, längtar! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0