Catch me if you can

Efter melodifestivalen igår såg vi Catch me if you can från 2002 med Lenorado DiCaprio, Tom Hanks, Jennifer Garner mfl! Jennifer Garner hade dock bara en biroll. Hon kanske inte var så känd år 2002. Enligt IMDb hade hon bara haft en liten roll i Pearl Harbor samt spelat i Dude Where's My Car och Rennie's Landing innan denna film. Det var först året efter Catch me if you can som hon spelade i Daredevil och året efter det 13 snart 30. Det var kanske först då hon blev mer känd?
Hur som helst, jag tyckte filmen var bra! Den var underhållande, rolig, nästan lite retsam men samtidig tragisk.
Leonardo DiCapro, som är född 1974, var 28 år i denna film men han såg ännu yngre ut tycker jag. I alla fall om man jämför med hans senare filmer som Inception och Revolutionary Road.
Hans karaktär hade ett antal olika jobb i denna film kan man säga!
Känns som att Leonardo har hamnat i facket av att spela lite mystiska, "mörka", tragiska filmer. Ingen av de filmer jag sett med honom har varit direkt ljus och hoppfull. Efter att Titanic sjönk har det bara gått nedför så att säga. Ta bara "Mannen med järnmasken", "The Beach" eller "Shutter Island" (vilken jag fortfarande inte har sett) som exempel. Men jag antar att han passar i sådana roller. Han spelar dem väldigt bra i alla fall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0